kızımın artık kullanmadığı oyuncaklarını başkalarıyla paylaşmak istiyorum özellikle anaokulu öğretmeni arkadaşlar ilgilenirse bana ulaşsınlar ankarada oturuyorum.elden teslim alırlarsa çok sevinirim.3 yaşına giren kızıma da bir kardeş öğrenci arıyorum sosyal sorumluluk bilinci amacıyla ilginen olursa e-mailim
merhaba ben öğretmenim okulumuz ana sınıfında çok az oyuncak var ve 30 öğrencimiz var. eğer okula bağışlamak isterseniz okul adına yollayabilirsiniz ve bir çok çocuğu mutlu edebilirsiniz...
merhaba duyarlı davranıp oyuncakları bagışlamak istediğiniz için tesekkür ederiz ama benim sahsi fikrim bir köy çocugu veya cevrede fakir bir çocuga vermenizden yana anaokullarının ihtiyaç sahibi oldugunu düşünmüyorum devlet ana okullarında bile aylık okul ücreti 80 tl civarından baslayıp özellerde 1000 tl ye kadar çıkıyor çocuklardan bu para alınıyorsa ve devlet okullarının bu parayı almasını siddetle kınıyorum madem bu paraları bu meblaları topluyorlarsa her türlü güvenlik ihtiyaçları temin etmek zorundalar ana okulları muhtaç kuruluşlar değil çünkü kayıt ücretinden 20 tl eksik ödesen kayıt yapmazlar bu paraları alıyorsanız oyuncaklarınızıda temin edebilirsiniz bence
fikirlerinize katılmamak elde değil benimd e şahsi görüşüm ankarada yakın çevrede fakir bir çocuk olmasından yana zira kargo ücreti gönderdiğiniz materyalden 5 kat fazla para tutuyor buda yardımı amacından çıkarıyor hem de sık sık ulaşabilme imkanı doğacağını düşünüyorum kızımla iletişim hailnde olabilecek bir çocuk olursa benim içi,n çok daha iyi olur
çok haklısınız mutlaka cevrede vardır bu sekilde çocuk mesela kapıcınız varsa cevre apartmanların varsa kapıcaları yakınları vs.mutlaka vardır vede aklınızda bulunsun ptt ile ben kargolarımı gönderiyorum ve 1 kiloya kadar 4 tl tutuyor sonra gramına göre artıyor her kiloya 1 tl seklinde değil çok ekonomik diyelim 3 kilo kargo yolluyorum 5.50 ödüyorum bu sekilde