kızimin odası

cok guzel olmus

yatağı, duvar rengi, halısı, aksesuarları hepsine bayıldım abla çok tatlı huzur verici bir oda olmuş, gerçekten çok zevklisin..
iyiki böyle döşemişsin çok çocuksu değil harika
halının markasını alabilir miyim ha bir de çalışma sandalyesini nerden aldınız acaba çok farklı ve çok hoş

Tesekkurler. Sandalyeyi b duzunde bir fabrikanin satis magzasindan aldim . Ve tekti 100 tl idi.. halı kaşmir.. duvar renginden emin degildim sevindim .

kızınız kaç yaşında bilmiyorum ama çok ferah ve güzel bir odası var beğendim.

Tesekkurler. Sandalyeyi b duzunde bir fabrikanin satis magzasindan aldim . Ve tekti 100 tl idi.. halı kaşmir.. duvar renginden emin degildim sevindim .
hangi firma bu hangi fabrika merak ettim, söylenebilir heralde değil mi

bu arada evet ben rengi çok sevdim onun da hangi marka hangi renk olduğunu alabilirsem çok sevinirim

Gerçketn çok güzel kızınızın odası. Sadece ben sizin yerinizde olsam duvarlar biraz boş kalmış. Çok cici duvar aksesuarları var, onlardan kullanabilirsiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…