Cicekli duvar kagidi renkli aplikler yatak basini degistirebilirsiniz tatli bi yatak ortusu falan cok guzel olur
14kaç yaşında kızınız
Tesekkurler. Sandalyeyi b duzunde bir fabrikanin satis magzasindan aldim . Ve tekti 100 tl idi.. halı kaşmir.. duvar renginden emin degildim sevindim .yatağı, duvar rengi, halısı, aksesuarları hepsine bayıldım abla çok tatlı huzur verici bir oda olmuş, gerçekten çok zevklisin..
iyiki böyle döşemişsin çok çocuksu değil harika
halının markasını alabilir miyim ha bir de çalışma sandalyesini nerden aldınız acaba çok farklı ve çok hoş
14kızınız kaç yaşında bilmiyorum ama çok ferah ve güzel bir odası var beğendim.
hangi firma bu hangi fabrika merak ettim, söylenebilir heralde değil miTesekkurler. Sandalyeyi b duzunde bir fabrikanin satis magzasindan aldim . Ve tekti 100 tl idi.. halı kaşmir.. duvar renginden emin degildim sevindim .
bu arada evet ben rengi çok sevdim onun da hangi marka hangi renk olduğunu alabilirsem çok sevinirimTesekkurler. Sandalyeyi b duzunde bir fabrikanin satis magzasindan aldim . Ve tekti 100 tl idi.. halı kaşmir.. duvar renginden emin degildim sevindim .
Duvar boyası mi duvar boyasiysa mutlu maviydi sandalye rdesign ben show roomdan aldim aynisini siparis etsen 350.dedi satici. Fabrikanin icinde showroom.bu arada evet ben rengi çok sevdim onun da hangi marka hangi renk olduğunu alabilirsem çok sevinirim
evet ablacım duvar boyasını kastetmiştim, teşekkür ederim Rabbim kızınıza sağlıklı uzun hayırlı ömürler versin inş.Duvar boyası mi duvar boyasiysa mutlu maviydi sandalye rdesign ben show roomdan aldim aynisini siparis etsen 350.dedi satici. Fabrikanin icinde showroom.
http://www.rdesign.com.tr/