- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.528
Darısı başımayok yok değilsin.
ben oğlanın göz doktoruna takmıştım bir ara şükür kurtulduk problemdende bende adamın kazancını hesaplamaktan kurtuldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Darısı başımayok yok değilsin.
ben oğlanın göz doktoruna takmıştım bir ara şükür kurtulduk problemdende bende adamın kazancını hesaplamaktan kurtuldum
Havacılık tabi ki önü açık. Hayalinde varsa niye olmasın? Şuan için iş imkanları çok da bol değil. Kendini çok çok iyi donatıp yetiştirmesi lazim. İlerisi için ben de çalışmaları takip ediyorum daha iyi olacağını düşünüyorum.Uçak mühendisi olup bakım yapan olmadığına eminim. Bakım planlama yaparlar ancak o da masabaşı bir iştir kadını erkeği olmaz. Türkiye de yapılan işleri araştırmanızı tavsiye ederim ayrıca bilmiyormuş gibisiniz çünkü. Havacılık sektörünün onu oldukça acik bence uçak müh ligi tercih edilebilir.
Maddi imkanımız iyi çok şükür tıp ve dişhekimliği hiç düşünmüyorOlaya Türkiye şartlarında bakmak lazım.Genetik mühendisliği için yurt dışında bir şeyler yapması lazım .Maddi durumunuz nasıl? Yazılım mühendisliğinde erkekler daha başarılı çünkü erkekler daha pratik düşünebiliyorlar bu konuda. Gecesi gündüzü yok gece 2 de bilgisayar başinda olması lazım.Mimarlık olabilir ama iş imkanının çok olduğunu düşünmüyorum.En iyisi doktor olmak işsiz kalmaz.
Yıllardır tirod takibimi yapan profesörün kazancını hesaplamaya çalışmaktan bıkmadım
Muayenehane dolup taşdıkça çenemi yormaya devam edeceğim
Demekki yalnız değilmişim
biyomedikal muhendisligini de arastirin 70le atandi arkadasim
Teşekkür ederim önerilerinizeHem sevdiği hem de ileride kendini işsizlikten süründürmeyecek bir bölümü tercih etmeli kızınız. Yaptığı işten mutlu olmak ne kadar önemliyse o işin ekmeğini yiyebilmek o kadar önemli bence, öteki türlü insan okuduğuna pişman olur çünkü. Kafasında mühendislik varsa makine, elektrik, mekatronik, İnşaattan şaşmasın derim. Ama yok bunlara karşı bir ilgisi yok derseniz başka bir mühendislik dalı da okuyabilir endüstri ya da yazılım gibi. İç mimarlık, endüstri ürünleri tasarımı gibi bölümlere yönelmek isterse kendi bilir ama nacizane fikrim Türkiye'de iş alanı dar bir bölüm okumak isterse kendini geliştirip o bölümde akademisyen olsun. Hakkınızda hayırlısı, başarılar dilerim :)
evet varCidden var mı o kadar kazanan yaa
Rica ederim, yukarıda mimarlıkla ilgili bir yoruma denk geldim, mimarlığın önü çok açık, eğer ilgisi varsa mimarlıkta düşünebilir ilerde gerçekten hem çok rahat eder hem de ilgisi varsa sevdiği işi yapmış olur, çevremde mimar boldur buna dayanarak söylüyorum. Tekrar başarılar ve iyi akşamlar :)Teşekkür ederim önerilerinize
Mimarlık kıza cok uygun değil bence. 6 7 gün çalışıyorlar sart karı ağır.Benim kardeşim de bu sene sınava girecek uçak mühendisliği istiyor. İstemesinin sebebi ilgisinin bu yönde olması. Uçaklara kafayı takık durumda Biraz araştırdık güzel bir mesleğe benziyor. Tavsiye ederim o yüzden.
Mimarlık ve diş hekimliği de benim yazmak istediğim bölümlerdi ama olmadı Bu iki bölümü de düşünebilirsiniz. İkisi de kazançlı meslekler. İlgisi varsa neden olmasın?
Eğer projeci olursa mimarlık ofisinde çalışabilir çok rahat. Şartın ağır olması şantiyeler için geçerli. Dipnot düşeyim dedim :)Mimarlık kıza cok uygun değil bence. 6 7 gün çalışıyorlar sart karı ağır.
Diş hekimliği hala gideri var yeni mezun bile olsa iş bulur ancak yine ağır meslek. İş tatmini yüksek geliri fena sayılmaz ancak ömür boyu altı tam gün çalışılır mı bilmiyorum. Sevmesi şart
Her hafta görüştüğü bir psikoloğu var sağolsun bu süreci çok rahatlattı.Tabiki elinden geleni yapıyor ama malum bir stresi var kafası karışıyor .Burada güzel öneriler yapabilecek ve fikirlerine saygı duyduğum üyeler var sağolsunlar amacım sadece fikir alışverişi yapmak tecrübelerden faydalanmak.Vakit ayırıp bana önerilerinizi paylaştığınız için sizede çok teşekkür ediyorumGene cesit cesit cinsiyetci yorum dolmus buralar. Konu sahibi; sinav sureci zaten basli basina bir stres, bir de yenisini eklemeyin derim. Kiziniz simdilik elinden gelen cabayi gostersin, bunlari dusunmek icin erken henuz. Tercih donemi sıkıntılı bir donemdir, sinav stresinin ustune hic cekilmez. Simdilik kiziniza mumkun oldugunca destek cikin, sinav kaygisini azaltmak icin psikologa danismaniz cok daha iyi olurdu bana kalirsa.
Rica ederim, siz bilirsiniz tabi ki ben sadece kendimden yola cikarak yorum yaptim, o surecten cikali cok olmadi benim de, o yuzden kizinizi cok iyi anliyorum. Benim kafamda bir bolum vardi ama tam olarak net degildi, bu surecte acaba hangisini secsem diye dusundukce stresimin arttigini fark ettim ve bunu sinav sonrasina erteledim. Sonrasinda bunun ne kadar dogru bir karar oldugunu anladim, bana gore sinav donemi bunlari dusunmek kaygini fazlalastiriyor ve bu surecte verdigin kararlar cok saglikli olmuyor. Kiziniza basarilar dilerim, umarim bu donemden basariyla cikar. Gene de sizi kirdiysam, bilgiclik tasladiysam kusura bakmayin lutfen.Eve
Her hafta görüştüğü bir psikoloğu var sağolsun bu süreci çok rahatlattı.Tabiki elinden geleni yapıyor ama malum bir stresi var kafası karışıyor .Burada güzel öneriler yapabilecek ve fikirlerine saygı duyduğum üyeler var sağolsunlar amacım sadece fikir alışverişi yapmak tecrübelerden faydalanmak.Vakit ayırıp bana önerilerinizi paylaştığınız için sizede çok teşekkür ediyorum
Rica ederim kesinlikle kırılmadım bakın sizde başka bir açıdan öneride bulundunuz.Fikirler paylaştıkça güzelRica ederim, siz bilirsiniz tabi ki ben sadece kendimden yola cikarak yorum yaptim, o surecten cikali cok olmadi benim de, o yuzden kizinizi cok iyi anliyorum. Benim kafamda bir bolum vardi ama tam olarak net degildi, bu surecte acaba hangisini secsem diye dusundukce stresimin arttigini fark ettim ve bunu sinav sonrasina erteledim. Sonrasinda bunun ne kadar dogru bir karar oldugunu anladim, bana gore sinav donemi bunlari dusunmek kaygini fazlalastiriyor ve bu surecte verdigin kararlar cok saglikli olmuyor. Kiziniza basarilar dilerim, umarim bu donemden basariyla cikar. Gene de sizi kirdiysam, bilgiclik tasladiysam kusura bakmayin lutfen.