• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Kızımın kulağında kolestatom şüphesi,yardım...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ebrushe

Guru
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2008
40
0
296
42
Bursa
3 yaşında kızımı işitme kaybı şüphesiyle 3 hafta önce KBB doktoruna götürdük.Her iki kulağındada orta kulak iltihabı olduğunu söyledi ve antibiyotik yazdı.İlaç bitiminde 1 hafta sonra kontrole götürdüğümüzde kulak zarlarının iltihap yüzünden kötü durumda olduğunu ve sol kulağında kolestatom olduğunu söyledi.Kolestatom denilen şey doğuştan olabilirmiş,ama bugüne kadar hiçbir doktor farketmemiş.Bursa da 2 doktora daha götürdük, onlarda aynı teşhisi koydular ve tomografi çekilmesi gerektiğini söylediler.Şu anda 2 hafta daha antibiyotik kullanımından sonra 21 mayısta tekrar Bursa Uludağ Üniversitesindeki profesörlerden birine muayene ettirmeyi düşünüyoruz.Bu hastalıkla karşılaşan,ameliyat olan vs.. varsa yardımcı olursanız seviniriz.Şaşkın durumdayız.Yardım lütfen...

canım çok geçmiş olsun..bende küçükken bronşit olmuşum anne baba evdeki büyüklerin aman çocuk nolcak demesiyle doktora gitmemi geçiktirmişler ve sonra bi anda kulağımdan kanla birlikte irin gelmiş.sonra gel zaman git zaman,liseyi bitirdim kulağımda bi su lıkırtısı üstüne yattığımda duyamama falan derken bi gittim ameliyat ufak bi operasyon dendi.çünkü kulak zarım iyi görünüyodu.ameliyata bir girdim ki şok tam 6 saat sürdü.zamanla o iltihap kulak zarıma zarar vermeyip ki nasıl vermediyse dışarı doğru akmadıgı için beyne dogru ilerleyip tüm kulak içini çürütmüş neyse uzatmıyım böylelikle tam üç ameliyat oldum kulak kemiklerim içten tamamen kazındı protez kemik koyulduçkulak içi boşaltıldı..anlıycağın felç olmama ve konuşma duyma yetimi tamamen kaybetmeme sadece15 gün falan kalmış tam zamanında gitmişim yani. normalde sinek vızıltısını bile duyarım ama o kulağımda ilk nerdeyse %83 kayıp varmış.ama ben hiç anlamıyorum karşımdaki hele hiç.o yüzden hiç ihmal etmeyin nere asklınıza gelirse oraya götürün tek bir doktorla kalmayın.belki annemin babamın korkuları olmasa ben bunları yaşamazdım.şimdiden çok geçmiş olsun

teşekkürler ilgin için,bugün kızımı kontrole götürdük.Her iki kulağındada orta kulak iltihabı tamamen kurumuş dedi,buna sevindik.Ama diğer taraftan sol kulağında kolestatom duruyo ve dış kulak yolunda olduğu için kulak zarına şimdilik zararı olmadığından doktor biraz izleyelim dedi.Ama tabi biz dediğin gibi başka doktorlarada götürcez tekrar.

tekrar çok geçmiş olsun bi kaç ay önce oğlumdada oldu.bi uyandık hiçbişey yokken çocuk yerigöğü yıkıyo ağlamaktan neye ugradığımızı şaşırdık.hemen özel bi hast.götürdük devlette kimse ilgilenmez biliyosun.orta kulak iltihabı olmuş.kendim çektiğim için kulak dedince aklım çıkıyo valla.neyseki düzeldi ilaçlarla.ama altı ayda bir götürücem doktora kontrol amaçlı.rabbim yavrularımızın acısını göstermesin inşallah...

Back