Bebek İkinci El Kızımın küçülen kıyafetlerini satıyorum 3-6 ay

Ben gemlikteyim ama sürekli geliyoruz bursaya aceleniz yoksa geldiğimiz zaman haber veririm buluşuruz ürünleri görürsünüz ama hemen geldin derseniz kargoda yapabilirim içiniz rahat olsun resimden farklı 1 nokta bile yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

1 hafta kadar bekleyebilirim. Ürünlerin temizliğinden şüphem yok, kendilerini belli ediyorlar zaten.Başka ürünleriniz varsa onlara da bakarım. Bunları benim için ayırın. Fiyatta da birbirimizi üzmeyecek ortak bir nokta buluruz.Siz bana haber verirsiniz o zaman.

Benim kızımda 9 kilo daha yeni oldu aman sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil😄

haklısınız..allah saglık versın ıns ..bırde dıger urunlerın fıyatlarını belırtmemıssınız

1 hafta kadar bekleyebilirim. Ürünlerin temizliğinden şüphem yok, kendilerini belli ediyorlar zaten.Başka ürünleriniz varsa onlara da bakarım. Bunları benim için ayırın. Fiyatta da birbirimizi üzmeyecek ortak bir nokta buluruz.Siz bana haber verirsiniz o zaman.

Haftaya yani 23 nisanda geliriz muhtemelen babamız izinli malum😄ben düz 100 tl diye düşündüm sizin içinde uygunsa?? Size burdan ulaşabilirim heralde ? Aslında çok cicimiz vardı hepsini dağıttık bunlar vermeye kıyamadıklarım artıl yer yok satıp kızıma yenilerini alayım dedim bu arada ikizlerinizden biri erkek sanırım erkek kıyafetleride var içlerinde cinsiyet bilmeden almıştık😄

Cevap vermediniz fiyat uygun değil mi? Bir sıkıntı olmasın daha sonra ? Birde geleceğimiz zaman burdan ulaşabilirmiyim size??

Cevap vermediniz fiyat uygun değil mi? Bir sıkıntı olmasın daha sonra ? Birde geleceğimiz zaman burdan ulaşabilirmiyim size??

Sorun yok da canım malum ikizlerle ancak oluyor.Benim kızım şuam 16 numara giyiyor. Kışa botlar olur herhalde ?iki numara ancak büyür ayaklar diye düşünüyorum.sence? Fiyatı da eğer kabul ederseniz Adidas t-shirt te dahil 90 yapalım.gönül ister daha çok vereyim ama.Daha oğluma da alacaklarım var, bir de 6 yaşında kızım var. Var da var yani😊

Mail adresini yazarsan, ya da whatsaap kullanıyorsan yas_mi_no@ hotmail.com adresine numaranızı yollarsanız, ordan da görüşebiliriz.

Son düzenleme:
2 numara bile büyümez tahminim 6 ayda yarım numara oynuyor diyolar adidas tişörtle 90 tlye veremem zaten fiyatları düşük tuttum inanın kargo parasıda yok onuda düşünün yani tişörtü almazsanız 90 'a veririm ama onuda isterseniz en son 100 olur bu arada ben bunları sizin için ayırıcam sonra sıkıntı olmaz değil mi?

Sorun yok da canım malum ikizlerle ancak oluyor.Benim kızım şuam 16 numara giyiyor. Kışa botlar olur herhalde ?iki numara ancak büyür ayaklar diye düşünüyorum.sence? Fiyatı da eğer kabul ederseniz Adidas t-shirt te dahil 90 yapalım.gönül ister daha çok vereyim ama.Daha oğluma da alacaklarım var, bir de 6 yaşında kızım var. Var da var yani😊

Mail adresini yazarsan, ya da whatsaap kullanıyorsan yas_mi_no@ hotmail.com adresine numaranızı yollarsanız, ordan da görüşebiliriz.

Mailim var ama pek bakmıyorum whatsapptan görüşebiliriz özelden numaranızı yazın bana

Mailim var ama pek bakmıyorum whatsapptan görüşebiliriz özelden numaranızı yazın bana

Benim de bu ilk kıyafet alışverişim burdan, özel Msj hakkım yok sanırım.Niye sıkıntı olsun ki? Çingene pazarlığı yapmıycam.t-shirt tün bedeni 6-9 ay ise onunla birlikte 100 olsun tamam. Yoksa sadece ayakkabılar 90

Bende ilk kez satış yapıyorum😄hani belki vazgeçersiniz diye sordum acemilik işte bende msj yollayamıyorum o halde ondan bile bihaberim facebook varsa ordan ekleyin ancak öyle alıcaz numaraları galiba ismim nilay soyak adidas tişörte baktım iç etiketini kesmişim kaç aylık olduğunuda hatırlayamadım yanlış bilgi vermeyeyim ama 3-6 aylık tişörtle karşılaştırdım 1 parça daha büyük siz bilirsiniz

Back