Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önce ben gördüm dermişim, ama ben gördüm😊Diğerlerine bakın
yaama ben çok begendım ayakkabıları barı bırını bana verın..tuh yaaa gıttı begendıklerım
Sizde aynılarınımı beyendiniz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sıyah beyaz ayakkabı yı dusunuyorum ve varmı ekleyecegınız baska ayakkbı kıyafet
Şimdilik yok😄kızım biraz minyon 13 aylık ama hala 6-9 ları giyiyoruz küçülünce eklicem
benım kızım gıbıymıs .suan 7 aylık 7 kılo
Benim kızımda 9 kilo daha yeni oldu aman sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil😄
1 hafta kadar bekleyebilirim. Ürünlerin temizliğinden şüphem yok, kendilerini belli ediyorlar zaten.Başka ürünleriniz varsa onlara da bakarım. Bunları benim için ayırın. Fiyatta da birbirimizi üzmeyecek ortak bir nokta buluruz.Siz bana haber verirsiniz o zaman.
sıyah beyaz cızgılı pantolon ve lacıvert tayt bunların fıyatları nedır
1 hafta kadar bekleyebilirim. Ürünlerin temizliğinden şüphem yok, kendilerini belli ediyorlar zaten.Başka ürünleriniz varsa onlara da bakarım. Bunları benim için ayırın. Fiyatta da birbirimizi üzmeyecek ortak bir nokta buluruz.Siz bana haber verirsiniz o zaman.
Cevap vermediniz fiyat uygun değil mi? Bir sıkıntı olmasın daha sonra ? Birde geleceğimiz zaman burdan ulaşabilirmiyim size??
Sorun yok da canım malum ikizlerle ancak oluyor.Benim kızım şuam 16 numara giyiyor. Kışa botlar olur herhalde ?iki numara ancak büyür ayaklar diye düşünüyorum.sence? Fiyatı da eğer kabul ederseniz Adidas t-shirt te dahil 90 yapalım.gönül ister daha çok vereyim ama.Daha oğluma da alacaklarım var, bir de 6 yaşında kızım var. Var da var yani😊
Mail adresini yazarsan, ya da whatsaap kullanıyorsan yas_mi_no@ hotmail.com adresine numaranızı yollarsanız, ordan da görüşebiliriz.
Cevap vermediniz fiyat uygun değil mi? Bir sıkıntı olmasın daha sonra ? Birde geleceğimiz zaman burdan ulaşabilirmiyim size??
Sorun yok da canım malum ikizlerle ancak oluyor.Benim kızım şuam 16 numara giyiyor. Kışa botlar olur herhalde ?iki numara ancak büyür ayaklar diye düşünüyorum.sence? Fiyatı da eğer kabul ederseniz Adidas t-shirt te dahil 90 yapalım.gönül ister daha çok vereyim ama.Daha oğluma da alacaklarım var, bir de 6 yaşında kızım var. Var da var yani😊
Mail adresini yazarsan, ya da whatsaap kullanıyorsan yas_mi_no@ hotmail.com adresine numaranızı yollarsanız, ordan da görüşebiliriz.
Mailim var ama pek bakmıyorum whatsapptan görüşebiliriz özelden numaranızı yazın bana
Mailim var ama pek bakmıyorum whatsapptan görüşebiliriz özelden numaranızı yazın bana
Benim de bu ilk kıyafet alışverişim burdan, özel Msj hakkım yok sanırım.Niye sıkıntı olsun ki? Çingene pazarlığı yapmıycam.t-shirt tün bedeni 6-9 ay ise onunla birlikte 100 olsun tamam. Yoksa sadece ayakkabılar 90