- 16 Mart 2023
- 182
- 296
- Konu Sahibi tokikoki32
öğretmen psikolog yada pedagog değilki nasıl boyle bir karar vermiş,çocuk diye insan değilmi bu yavrucaklar,her insanın mizacı farklıdır kimi çekingen,kimi ağır kanlı olur kimiside üşengeçtir,alla alla çocuk oynamak istemiyor diye niye psikoloğa gitsin,çocuğun canı oynamak istememiş belkide üstün zekalıdır onlardada bu tarz şeyler oluyor neden hemen en kötüsü düşünülüyor,hemende yaftayı yapıştırmış bide kaybedersiniz nedir yahu bu nedir öğretmenlerin dilinde hep,benim oğlumada ders çalışmıyor özel ders aldırın yoksa kaybederiz dedi,töbe estafurrah çocuk ders çalışmadı 2 hafta diye geleceğini umutları herşeyi yaktı kadın,sonra kds sınavına girdi 4 yanlışı çıktı bu seferde tesadüftür dedi,birde başkalarıyla kıyaslayıp özgüvenini bitirmiş çocuğun,sınırları zorlamış, herkes katılımcı olmak zorunda değil bence siz öğretmeni bir uyarın önce çok fazla ileri gitmiş,çocuklar zamanla uyum sağlar siz bile şaşırırsınız bu benim çocuğummu diye,zamana bırakın ve babası ilgilensin hep siz olmaz...Merhaba hanımlar biraz içimi dökmek için yazmaya ihtiyaç duydum o yüzden yazıyorum açıkçası. Kızım 4,5 yaşında bugün öğretmeniyle görüşmemiz vardı. O kadar olumsuz şeyler söyledi ki kızımın hiç bir konuda isteği çabası olmadığından etkinliklere katılım saglamadigindan, sınırlı sayıda kişilerle az konuştuğundan, son derece uyuşuk olduğundan ve artık bu hareketlerinden üzüldüğünü yorulduğunu söyledi. Kendi başının çaresine bakmadığından bahsetti. Geçen gün oyun oynamamis tehlikeli buluyorum oynamak istemiyorum demiş öğretmeni de bak şu arkadaşın senden küçük senden sonra okula başladı o bile artık korkmuyor sende korkularını yen diye sesini yükseltmiş. Psikoloğa götürün kızınızı. Çocuğunuzu kaybedeceksiniz 1.sinifa kadar düzeltin dedi. Babasıyla ayrıyız onu arayıp durumu anlattım. Senin yüzünden bu çocuk bu halde senin anneliğinin eseri dedi. Ne zormuş çocuk yetiştirmek herkes ayrıldığım için bana yükleniyor. Ay çok uzun yazdım kusura bakmayin