- 17 Ocak 2023
- 142
- 510
- 37
-
- Konu Sahibi tokikoki32
Bir egitimci olarak ogretmenin davranislarini hic hos bulmadim,ne demek baska cocukla kiyaslamak,bu cocuk daha dort bucuk yasinda,ne ust duzey davranis beklenebilir ki.Her cocugun mizaci farklidir,ogretmenin isi de o mizaca gore cocuklara yaklasmaktir,illaki severek yapacagi seyler vardir.Merhaba hanımlar biraz içimi dökmek için yazmaya ihtiyaç duydum o yüzden yazıyorum açıkçası. Kızım 4,5 yaşında bugün öğretmeniyle görüşmemiz vardı. O kadar olumsuz şeyler söyledi ki kızımın hiç bir konuda isteği çabası olmadığından etkinliklere katılım saglamadigindan, sınırlı sayıda kişilerle az konuştuğundan, son derece uyuşuk olduğundan ve artık bu hareketlerinden üzüldüğünü yorulduğunu söyledi. Kendi başının çaresine bakmadığından bahsetti. Geçen gün oyun oynamamis tehlikeli buluyorum oynamak istemiyorum demiş öğretmeni de bak şu arkadaşın senden küçük senden sonra okula başladı o bile artık korkmuyor sende korkularını yen diye sesini yükseltmiş. Psikoloğa götürün kızınızı. Çocuğunuzu kaybedeceksiniz 1.sinifa kadar düzeltin dedi. Babasıyla ayrıyız onu arayıp durumu anlattım. Senin yüzünden bu çocuk bu halde senin anneliğinin eseri dedi. Ne zormuş çocuk yetiştirmek herkes ayrıldığım için bana yükleniyor. Ay çok uzun yazdım kusura bakmayin
Oyun parkında bahçede çok aktif çok güzel oynuyor sınıfta başarısı hiç yok dedi. Kızımın normal yaşantısında bu anlattıklarının hiç ilgisi yok halbuki. Çok guleryuzludur mahallede arkadaşları var çok güzel oyunlar kurduğunu görüyorum. Öğretmeni bunları değil sınıftaki davranışları gerçek kişiliğini yansıtır dedi. Kendini avutma demek istedi galibaBir egitimci olarak ogretmenin davranislarini hic hos bulmadim,ne demek baska cocukla kiyaslamak,bu cocuk daha dort bucuk yasinda,ne ust duzey davranis beklenebilir ki.Her cocugun mizaci farklidir,ogretmenin isi de o mizaca gore cocuklara yaklasmaktir,illaki severek yapacagi seyler vardir.
Öğretmenin diplomasını kontrol edin.Merhaba hanımlar biraz içimi dökmek için yazmaya ihtiyaç duydum o yüzden yazıyorum açıkçası. Kızım 4,5 yaşında bugün öğretmeniyle görüşmemiz vardı. O kadar olumsuz şeyler söyledi ki kızımın hiç bir konuda isteği çabası olmadığından etkinliklere katılım saglamadigindan, sınırlı sayıda kişilerle az konuştuğundan, son derece uyuşuk olduğundan ve artık bu hareketlerinden üzüldüğünü yorulduğunu söyledi. Kendi başının çaresine bakmadığından bahsetti. Geçen gün oyun oynamamis tehlikeli buluyorum oynamak istemiyorum demiş öğretmeni de bak şu arkadaşın senden küçük senden sonra okula başladı o bile artık korkmuyor sende korkularını yen diye sesini yükseltmiş. Psikoloğa götürün kızınızı. Çocuğunuzu kaybedeceksiniz 1.sinifa kadar düzeltin dedi. Babasıyla ayrıyız onu arayıp durumu anlattım. Senin yüzünden bu çocuk bu halde senin anneliğinin eseri dedi. Ne zormuş çocuk yetiştirmek herkes ayrıldığım için bana yükleniyor. Ay çok uzun yazdım kusura bakmayin
4,5 yaşında tam olarak nasil bir başarı bekliyor ki öğretmen denklem falan çözmesini miOyun parkında bahçede çok aktif çok güzel oynuyor sınıfta başarısı hiç yok dedi. Kızımın normal yaşantısında bu anlattıklarının hiç ilgisi yok halbuki. Çok guleryuzludur mahallede arkadaşları var çok güzel oyunlar kurduğunu görüyorum. Öğretmeni bunları değil sınıftaki davranışları gerçek kişiliğini yansıtır dedi. Kendini avutma demek istedi galiba
benim kuzumda öyleydi ya... çatır çatır konuşan hak arayan çocuk sindirilmiştidoğru düzgün konusmuyor zaten anlatmak istemiyorum diyor
Lütfen kendinizi suçlamayın. Ayrilmanizla ilgili olduğunu düşünmüyorum kızınız öğretmeni ile uyum sağlayamamış olabilir mi? Bence oyun oynadığınız bir zamanda kızınızla konuşun okul nasıl, kaç arkadaşın var, birlikte hangi oyunları oynuyorsunuz, öğretmenini seviyor musun vs diye sorun bu bakalim ne diyecek. Aynı yaşta yeğenim var kreşe gidiyor bizde soruyoruz böyle şeyler ve herseyi bize anlatıyor acaba okulda korkutuyor olabilirler mi? Öğretmeninden çekiniyor olabilirMerhaba hanımlar biraz içimi dökmek için yazmaya ihtiyaç duydum o yüzden yazıyorum açıkçası. Kızım 4,5 yaşında bugün öğretmeniyle görüşmemiz vardı. O kadar olumsuz şeyler söyledi ki kızımın hiç bir konuda isteği çabası olmadığından etkinliklere katılım saglamadigindan, sınırlı sayıda kişilerle az konuştuğundan, son derece uyuşuk olduğundan ve artık bu hareketlerinden üzüldüğünü yorulduğunu söyledi. Kendi başının çaresine bakmadığından bahsetti. Geçen gün oyun oynamamis tehlikeli buluyorum oynamak istemiyorum demiş öğretmeni de bak şu arkadaşın senden küçük senden sonra okula başladı o bile artık korkmuyor sende korkularını yen diye sesini yükseltmiş. Psikoloğa götürün kızınızı. Çocuğunuzu kaybedeceksiniz 1.sinifa kadar düzeltin dedi. Babasıyla ayrıyız onu arayıp durumu anlattım. Senin yüzünden bu çocuk bu halde senin anneliğinin eseri dedi. Ne zormuş çocuk yetiştirmek herkes ayrıldığım için bana yükleniyor. Ay çok uzun yazdım kusura bakmayin
Boşanma öncesi öyleydim mahallemiz de kötüydü fazla korumacı yaklaşmış olabilirim 2.5 sene oldu ayrilali o tutumlarimdan bende uzaklaştım belki kızımda etkisi çabuk geçmeyecek4,5 yaşındaki bir çocuk için hiç hoş olmayan söylemler bunlar.Fazla korumacı mi yetiştiriyor sunuz çocuğu,sadece bu dikkatimi çekti.Bence okulu ya da öğretmeni değiştirin.Kendinize de fazla yüklenmeyin,zor bir süreçtir sizin için.
Ah ağlattınız beni insan en yakınından bile duymadığı sözleri başkasından duyması bile çok rahatlatıyor. Evet hayatta kendime ve kızıma yaptığım en büyük iyilik kendi yolumuzu çizmek oldu4,5 yaşındaki çocuğa korkularını yen artık demek nedir ya. Şu forumda kocaman kadınlar saçma korkularını değil yenmek farketmiyor bile. Ayrıca siz kesinlikle şahane bir annesinizdir. Mutlu olmadığınız ileride kızınızın da mutsuz olacağı bir evliliği bitirmek cesaret ister siz de cesaret göstermişsiniz sakın anneliğiniz hakkında suçluluk duymayın