Kızımın kolu kirildi

ikizannesi45

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
19
9
1
36
Merhaba 5 yaşındaki kızım kaydıraktan düşüp sağ ön kolunu kırdı doktor 3 hafta alci verdi çok üzgünüm kiriklar tekrar eskisi gibi oluyor mu daha önce başına gelenler bilgi verebilir mi lütfen

Eklentiler

• Screenshot_20230906-172748_Chrome.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 245
Cok teşekkür ederim doktorda yasi küçük olduğu için sorun olmaz dedi ama anne yüreği işte bir türlü ikna olamiyorum
7 yaşındayken kolumu dört yerden kırmıştım kaydıraktan düşüp 1 ay kadar alçı kaldı sonra düzeldi. Bol ilikli kemik suyu tüketmiştim. Sadece kırılan yer seneler sonra bile soğukta sızlıyor bence. Bana öyle oluyor. Onun dışında kemiğim sağlam.

Sizede çok geçmiş olsun insaAllah benim kuzumda tez zamanda iyileşir beslenmesine çok dikkat ediyorum zaten

Çok geçmiş olsun benim 18aylık kızımda kaydırak merdiveninden düştü ayağı kırıldı 1aydır alçıda son 5günümüz kaldı çok şükür bitti çıkacak alçısı
Düzeldi baya şuan üstüne basabiliyor çocuk bunlr kemikleri hemen kaynıyor

Çok geçmiş olsun, ilikli kemik suyu kaynatın ve yemeklerine koyun.
Bu dönemde kemik iyileşmesi için kolajen çok etkili.
Beslenmesine dikkat edin, ağrısı olabilir şurup vermiştir doktor, içirmekten çekinmeyin.

Kızınızdan az daha büyüktüm ama kalça gibi kırılması ve kaynaması zor bir bölgede kemik kırmıştım. Hiçbir sıkıntım yok şimdi, içiniz rahat olsun. Çok geçmiş olsun

İnşallah Rabbim kimsenin evladının kötü günlerini göstermesin, geçmiş olsun diliyorum
Amin çok teşekkür ediyorum verdiğiniz cevaplar için Allah
Yaaa sizede çok gecmis olsun ahh bu kuzulara birsey olunca kalbim duruyor sanki insaAllah sizinde tez zamanda iyilesir

Çok teşekkür ederim ilikli kemik suyunu normal zamandada corbalarina koyuyordum şimdi taze yaparım yine ilk zamanlar ağrımiz oldu ama sukur azaldı dualarınızı eksik etmeyin lütfen

Kızınızdan az daha büyüktüm ama kalça gibi kırılması ve kaynaması zor bir bölgede kemik kırmıştım. Hiçbir sıkıntım yok şimdi, içiniz rahat olsun. Çok geçmiş olsun
Tesekkur ederim sizede çok gecmis olsun benimde tek korkum ya eskisi gibi olmazsa korkusu insaAllah kızımda sizin gibi düzelir hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…