Lekeler, Çiller Koltuk altı ve genital bölgede koyuluk!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

melis2012

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
15
0
16
Ankara
Merhaba kızlar! Ben bir estetisyenim ama terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya... Neyse burada çoğunluktan bilgi almak daha iyi olur diye düşündüm ben bu koltuk altı ve genital koyuluk için expigment %4 krem aldım dün sabah akşam kullandım sadece sağ koltuk altım kıpkırmızı oldu ve geçmedi :(( Tek tarafta olduğu için contact dermatit diye düşünmüyorum ama olabilir mi ki acaba ???Yardım lütfen :/

Selam canim,
Bu kremi zamaninda ben de kullanmistim. Kremin olayi bu asil olarak. once deri kizariyor, sonra kabuklaniyor daha sonrada bu kabuklar dokulerek altindan yeni deri geliyor. Benimde cildim yaniga benzer bir reaksiyon gostermisti. Yani kizarma normal dedigim gibi bir kac gun sonra kabuklanmaya yerini birakacaktir. Ancak bu koltuk altinda ve genital bolgedeki kararmayi hafife alma. Pcos, insulin direnci, hormonal dengesizlik vs gibi ciddi nedenleri olabiliyor. Bir de kilo artisi da neden olabilir. Eger irsi oldugunu dusunmuyorsan bir doktara gorun derim.

bu konu ıle ılgılı olarak dervita krem var onu kullan derım ben de estetısyenımden almıştım adını kullandım memlun kaldım ve soymadan tedavi ediyor yanı yaz kış kullanılacak bır urunmuş ıcınde güneş koruyucusuda var bence arastır derim

:16:

Back
X