Çocuk Hastalıkları Kızımın kakasında kan

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

mavi82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
9
0
36
Eskişehir
Merhaba arkadaslar uzun zaman gebelıkle ılgılı forumu takıp etmıştım çok şükür hamıle kaldım ve bebegım dünyaya geldı 20 günlük olduk. Ama dünden berı moralım çok bozuk bebegımın kakasında kan gördüm atesı yok nesnesinde eğmemesinde bı problem yok çok şükür.bugun aldım bezınıde doktora gıttık.tahlıl yapıldı gaıtads gızlı kan pozıtıf çıktı lokosıt erıtrosıtte bol.parazıt ve yumurtasına rastlanmadı.doktor süt alerjısı derdi bana süt urunlerını yasakladı.ama bı ılac vermedı nezaman geçer ne olur bısey deme di.aranızda bu sorunu yaşayan yasamış olan arkadaşlar ne olur bana bı cevap versin çok kötüyüm sureklı ağlıyorum

sitedeki süt alerjisi bölümlerini incelersen sorularına cevapları bulursun. benim kızımda süt alerjisi idi. 15 ay boyunca süt ve süt ürünleri yasaktı. yeni test yaptırdım geçmiş. canını sıkma inşallah kısa zamanda gecer.

eğer başka bişey değilse senin içtiğin süt ona dokunuyor süt alerjisi bunun adı veya mama veriyorsan mamalarda inek sütünden yapıldığı için dr git en iyisi test vs yaptır.
ağlama sadece sen inek sütü yumurta neyeyse alrjisi ondan yemiyceksin sütündende geçmiycek bu kadar bizimde 14.ayında çıktı önceden yoktu şimdi yumurta ve inek sütlü bişiler yedirmiyorum o kadar bu arada bizde kan olmadı sadece 1 ay geçmeyen pişikten şüphelendik

Son düzenleme:
sitedeki süt alerjisi bölümlerini incelersen sorularına cevapları bulursun. benim kızımda süt alerjisi idi. 15 ay boyunca süt ve süt ürünleri yasaktı. yeni test yaptırdım geçmiş. canını sıkma inşallah kısa zamanda gecer.

Cevabınız ıcın teşekkür ederım süt alerjısıyle ılgılı bölümü okudum ama kakada kan olayı benı çok korkutuyor.inşallah geçer sızlerede gecmış olsun

eğer başka bişey değilse senin içtiğin süt ona dokunuyor süt alerjisi bunun adı veya mama veriyorsan mamalarda inek sütünden yapıldığı için dr git en iyisi test vs yaptır.
ağlama sadece sen inek sütü yumurta neyeyse alrjisi ondan yemiyceksin sütündende geçmiycek bu kadar bizimde 14.ayında çıktı önceden yoktu şimdi yumurta ve inek sütlü bişiler yedirmiyorum o kadar bu arada bizde kan olmadı sadece 1 ay geçmeyen pişikten şüphelendik

Cevabınız ıcın çok teşekkür ederım okalar kötü hıssedıyorumkı kendımı yanımda olduğunuz İcin sağolun .mamayı kestık sadece ben dıyet yapıcım anne şutu verecez ınşallah geçer.

merhaba,süt alerjisinin kanama yaptığını hiç duymamıştım.hele ki bu kadar küçük bebek söz konusu olduğunda ikinci bir görüş almanızda fayda var derim. oğlum bebekken çok çektim doktorlardan, tecrübesizlilkten de faydalanıyorlar.
bence mutlaka başka doktora da götğürün.bu arada aklınızda olsun,test için kaka yaptıktan sonra en fazla 1 saat içinde tahlil gerekli.bu yüzden ben haftalrca hastanede sürünmüştüm,doktorumuz söylememişti de...

merhaba,süt alerjisinin kanama yaptığını hiç duymamıştım.hele ki bu kadar küçük bebek söz konusu olduğunda ikinci bir görüş almanızda fayda var derim. oğlum bebekken çok çektim doktorlardan, tecrübesizlilkten de faydalanıyorlar.
bence mutlaka başka doktora da götğürün.bu arada aklınızda olsun,test için kaka yaptıktan sonra en fazla 1 saat içinde tahlil gerekli.bu yüzden ben haftalrca hastanede sürünmüştüm,doktorumuz söylememişti de...

Valla doktorumuz öyle derdi bende dünden beri dıyetteyım bugün cok şükür kakada kan görmedım ama her altını açtığımda korkuyoyorum.haftaya kontrolumuz var ınsallah geçer .

Bebeğinizi emziriyorsanız daha sık emzirin aç kalıyor olabilir. Böyle bir durum benimde başıma geldi ama o kan gibi görünen kırmızılıklar aslında tuz kristalleride olabilir.

Back