• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızımın kafa derisi çok kuru

eskiler saf zeytinyağ sürerdi.benim oğlum bebekken aynı dertten muzdariptim.kimi zaman zeytinyağ kullandım,kimi zaman da johnson's'ın bebekyağını...ama o zamanlarda oğlum 4-5aylık birşeydi.ocak annelerinden yola çıkarak bebeğinizin 12aylık olduğunu tahmin ediyorum,doğru mu?eğer öyleyse,dr.a danışın derim.o yaşta olmaz demiyorum ama,ben hiç raslamadım...

eskiler saf zeytinyağ sürerdi.benim oğlum bebekken aynı dertten muzdariptim.kimi zaman zeytinyağ kullandım,kimi zaman da johnson's'ın bebekyağını...ama o zamanlarda oğlum 4-5aylık birşeydi.ocak annelerinden yola çıkarak bebeğinizin 12aylık olduğunu tahmin ediyorum,doğru mu?eğer öyleyse,dr.a danışın derim.o yaşta olmaz demiyorum ama,ben hiç raslamadım...

24 aylık canm benım kızım... havalar soğuk gidiyor diye banyo yaptırmıyorum.. ondanda olur diyorlarrr

bende 3 ocakta doğum yaptım kızımın sadece kafaa derisine değil bütün vucuduna uyguladığım en güzel yağ susam yağı çok işe yarıyor aktara gidecek vaktiniz falan yoksa evde tahin varsa üstünde birikmiş yağı alın hem doğal olduğu kesin zaten onun:)) çok işe yarıyor deneyin zeytinyağı asit düzeyi en yüksek yağdır unutmayın

Back