Kızlar kuruma çizgisi pembe olur mu? Acill yardım

Kızlar selam 👋🏼 Ne oldu sonuçlarınız belli mi? İnşallah hamilesinizdir ve biz bekleyenlere de umut olursunuz 😇❤️

Allah allah çizgi baya belliymiş aslında ama.. demekki gerçekten ilk 5-10 dk içinde çıktıysa dikkate almak gerekiyor. Olsun üzülmeyin daha çoook günler var önünüzde 😊 Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin 🙏🏼❤️
Amiinnn🙏 Çok teşekkür ederim gelecek aya umut edeceğiz artık. İnşallah siz pozitifi görürsünüz (sahici olandan) 🌸

Kuruma çizgisi yaklaşık 30 dk sonra beliriyor ve pembemsi olmuyor o daha çok gri oluyor bence bu kuruma çizgisi değil kan vermek için beklemeyin testi tekrarlayın bence 🌸 inşallah guzel haberi alırsınız pozitiftir

Kuruma çizgisi yaklaşık 30 dk sonra beliriyor ve pembemsi olmuyor o daha çok gri oluyor bence bu kuruma çizgisi değil kan vermek için beklemeyin testi tekrarlayın bence 🌸 inşallah guzel haberi alırsınız pozitiftir
Bu sabah tekrarladım ve negatif maalesef😔 kuruma değilse bile yalancı pozitif sanırım. Prodoctorda bu pek olmaz ama bana denk geldi🤷🏻‍♀️

Bu sabah tekrarladım ve negatif maalesef😔 kuruma değilse bile yalancı pozitif sanırım. Prodoctorda bu pek olmaz ama bana denk geldi🤷🏻‍♀️
Bu konularda pek bilgi sahibi değilim ama canınızı sıkmayın elbet bir gün olur dua edin hayırlısıyla pozitif olur 🌸🌸

X