• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Kızımın ismi Zeynep Duru mu yoksa Duru Nisa mı olsunn yardım ltff

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangisi daha hoş

• Ankete Katılan
    45

esra83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
116
Yer
İzmir
Arkadaşlar eşimle isim konusunda anlaşamıyoruz bu yüzden iki isim düşünüyoruz..Bunlardan biri duru , Zeynep Duru yada Duru Nisa veya Nisa Duru hangisi hoş sizce..yada duru nun yanına ekleyebilceğim isim konusunda yardımcı olabilirmisinizz??

canım nisa duru çok hoşuma gitti
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

yardımcı olmaya çalışayım ancak bizim ürettiğimiz mobilyalar mdf ve boyalı ürünler olduğundan maliyet olarak yüksek ama ben yinede fiyat konusunda yardımcı olmaya çalışırım antalyaya teslimat ve montaj konusunda yardımcı olurum 1700 2000 tl arasında şık sağlam ve modern bir bebek odasına sahip olursunuz ben ödeme konusunda da yardımcı olurum internet sayfamızı ziyaret edebilirsiniz kardeşler bebe mobilya izmir 232 237 11 39

Aslında kendi soyadını da kullanmak isterse çift isim zor olur :) Bade Duru düşünmüştüm bende Ama sadece Duru koydum )) Çokta iyi yapmışım :))

bence zeynep duru kulağa daha hoş geliyor.

zeynep duru şu nisa ismine bir türlü ısınamadım :(

benim kızımın adı zeyneb ada herkes çok cici kibar isim zeynebler diyo bence zeynep duru hoşş

ben zeynep duruya oy verdim ama zeynep asuda güzel isim

zeynep duru olsun dedim bende.benim ismim zeynep olmasa kızımın adını zeynep koycaktım..bende şimal nisa düşünüyorum..nisa da çok kibar bir isim geliyor bana..

teşekkür ederim arkadaşlar bizde kararımızı zeynep duru dan yana kullandık..inşallah kızımızn adı zeynep duru olcak...şimal nisa da çk hoş gerçekten..

Canim benim kizimin ismi de Zeynep Duru coksasirdim tesadufun boylesi, benim kizim 26 haziran dogumlu 23 aylik onumuzdeki ay 2 yasina girecek. Biz de cok dusunmustuk isim konusunda ve dogduktan sonra koyabilmistik ismini:):ecrin_bebek:

Canim benim kizimin ismi de Zeynep Duru coksasirdim tesadufun boylesi, benim kizim 26 haziran dogumlu 23 aylik onumuzdeki ay 2 yasina girecek. Biz de cok dusunmustuk isim konusunda ve dogduktan sonra koyabilmistik ismini:):ecrin_bebek:

ay canım ne kadar güsell bi tesadüf..bizimkide 30 haziran gibi görünüo doğum..belki doğum tarihleri bile aynı olur bellimi olur..peki nası kızın yaramazmı hani isimler karakteri etkiler derler ya:)))

Vallahi cnm oyle hircin bir yaramazligi yok sadece uyku duzensizligi var hala gece gec saatte uyuyup erkenden kalkiyoruz. Zeynep Duru normalden 12 gun erken dogdu aslinda temmuz 8 de bekliyorduk.Karakter olarak da aceleci sabirsiz ama bizlere cok duskun nazli bir kiz cocugu iste:) IZmirlisin sanirim benim kizim da Manisa li yakin sayilir:)

Allah o minik yaramazla bi ömür nasip etsin size..ben izmirli değilim ama izmirde yaşıyorum..bende heycanla zeynep duru'mu kucağıma alacağım günü bekliyorum..

Hayirli dogumlar diliyorum canim cok sagol guzel dilegin icin , Ismiyle yasasin insallah...

zeynep duru bence çok hoş bir bir gün belgesel seyredıyorduk arabistan yarım adasımı dedı yalan sölemeyeyim şimdi zeynep isminin açamıyacagı kapı yokmuş o bölgede çok önemli bir isimmiş

Back