Doğuma Hazırlık kızımın ismi konusunda yardımm :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

juanaa

Güzel Günler Göreceğiz...
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
295
1
16
Konya
Kızlar kızımın ismi konusunda yardım istiyorum

Aslında Berre ismine karar vermiştik çokta alışmıştık
ama sonra öğrendikki pegamber efendimiz bu ismi zeynep ismiyle değiştirmiş,
uygun görmemiş bu nedenle değiştirmeye karar verdik.

Şu an aklımızda mina ismi var ama yinede kararsızız..

anlamı güzel modern hatta mümkünse Kur'an da geçen isim önerisinde bulunurmusunuz..

hemen hemen bir ay kadar zaman kaldı.. yardım edin :(
:5:

mevkla bir avazda kurtarsın inşallah, isim olarak zümra ,hümeyra aklıma gelenler..

Mina çok güzel bir isim bence bu fikrinizi değiştirmeyin küçük melek sağlıkla gelsin inş:nazar:

ben modasi gecmeyen klasik isimlerden hoslaniyorum; yüsra, meryem, esma, hüsna, sena, hafsa, ruveyda, rufeyde, eslem, ahsen, zehra, rumeysa, nida..
daha farkli olarak; hira, mina, esila, nadya, anisa ve simdilerde meysa da takiyorlar...

beril : Arınmış, aklanmış Mücevher olarak da kullanılan bir tür maden. Zümrüt
feraye : ay yüzlü
ayris : yakamoz
eyşan : Şanlı güzel, güzelliği ile ünlü
simin : Gümüşten,gümüşe benzeyen
simla : karlarla kaplı

ben kızıma simin ismini vereceğim. efsun koymak istedim ama anlamı büyü sihir olduğu için vazgeçtik umarım yardımcı olur

Mina ismi başta bana zor geliyordu ama yakın bir tanıdıgımız yeni doğum yaptı sayılır 1.5 aylık bir kızı var ve ismi Mina. Bence çok şirin bir isim olabilir diye düşünüyorum.. Onun dışında önerilerim; Duru, Nisa, Sinem

Mina çok güzel bir isim bence bu fikrinizi değiştirmeyin küçük melek sağlıkla gelsin inş:nazar:
teşekkür ederim canım..
ben modasi gecmeyen klasik isimlerden hoslaniyorum; yüsra, meryem, esma, hüsna, sena, hafsa, ruveyda, rufeyde, eslem, ahsen, zehra, rumeysa, nida..
daha farkli olarak; hira, mina, esila, nadya, anisa ve simdilerde meysa da takiyorlar...

klasik isimler benimde çok hoşuma gidiyor nida yı çok istiyordum ama anlamsız dediler sesleniş çağırış güzel değil dediler (kv ve eşim )

beril : Arınmış, aklanmış Mücevher olarak da kullanılan bir tür maden. Zümrüt
feraye : ay yüzlü
ayris : yakamoz
eyşan : Şanlı güzel, güzelliği ile ünlü
simin : Gümüşten,gümüşe benzeyen
simla : karlarla kaplı

ben kızıma simin ismini vereceğim. efsun koymak istedim ama anlamı büyü sihir olduğu için vazgeçtik umarım yardımcı olur
zümrüt hoşmuş canım çok teşekkür ederim önerilerin için

Mina ismi başta bana zor geliyordu ama yakın bir tanıdıgımız yeni doğum yaptı sayılır 1.5 aylık bir kızı var ve ismi Mina. Bence çok şirin bir isim olabilir diye düşünüyorum.. Onun dışında önerilerim; Duru, Nisa, Sinem

evet banada çok şirin geliyor.. ama bakalım düşünmekteyiz ve kararsızlık kötü birşey..

Kızlar hepinize ilginiz için çok teşekkür ederim
"Mina" isminde karar kılındı aile birliğinde.

Back
X