Geniz eti vardır, burnunda kemik vardır vs. En doğru bilgiyi kbb hekimi verir.Arkadaşlar 2.5 yasinda kizim gece uyurken büyük insan gibi horluyo bikaç gündür burnuda tikali deil p.tesi hastaneye götürcem size sormak istedim bilginiz varmi
Tesekkr ederim genizeti olursa hemen ameliyat ederler mi acabaGenelde burunları tıkalı olunca dicektim ama o da yokmuş.
O zaman genizeti olabilir, tabi ki en doğrusunu Dr söyler.
Çok geçmiş olsun.
Annesi ağızdan salyası akıyo mu ağzı kötü kokar mı sabah ?Arkadaşlar 2.5 yasinda kizim gece uyurken büyük insan gibi horluyo bikaç gündür burnuda tikali deil p.tesi hastaneye götürcem size sormak istedim bilginiz varmi
Hayir akmiyo kokmuyoda neden ?Annesi ağızdan salyası akıyo mu ağzı kötü kokar mı sabah ?
Yani gerekli tetkikleri yapıp ona göre karar veriyor Dr lar.Tesekkr ederim genizeti olursa hemen ameliyat ederler mi acaba
Inanki korktum ameliyat olursa cok cani yanar dha kücücükYani gerekli tetkikleri yapıp ona göre karar veriyor Dr lar.
Bir arkadasimin oğlu olmuştu, kızınızın yaşlarında.
Ya belki de çok basit biseydir, kurmayın kafanizda, ne kadar zor olsa da
Genizetinde sadece horlama da olmaz diye biliyorum, başka belirtileri de oluyordu onun.
Genelde geniz eti koku ve ağız suyu akıtır o yüzden sordumHayir akmiyo kokmuyoda neden ?
Tesekkr ederim insallahGenelde geniz eti koku ve ağız suyu akıtır o yüzden sordumçok korkulacak bisey olduğunu sanmıyorum
korkacak bir şey yok çok basit bir operasyon, ama geniz eti değil çok başka bir şey de çıkabilir bilemeyiz.kulak burun boğaz doktoru en doğrusunu söyleyene kadar gerisi bilgi kirliliği olur.Inanki korktum ameliyat olursa cok cani yanar dha kücücük
Haklisiniz insallah goturcem p.tesikorkacak bir şey yok çok basit bir operasyon, ama geniz eti değil çok başka bir şey de çıkabilir bilemeyiz.kulak burun boğaz doktoru en doğrusunu söyleyene kadar gerisi bilgi kirliliği olur.
Hayir alerjisi yokAlerjisi var mi cocugunuzun ?
Benim kızımın da geniz eti şişer alerjisi olan gıdaları yiyince ( 2.5 yaşinda)
Haklısınız, annelik sonuçta, basit de olsa evladina bişey olsun kimse istemez.Inanki korktum ameliyat olursa cok cani yanar dha kücücük
Geniz eti vardır benim oğlumda horluyor ama aynı zamanda bademcikleride şiştiği zaman iyice tıkanıyor uyurken.Arkadaşlar 2.5 yasinda kizim gece uyurken büyük insan gibi horluyo bikaç gündür burnuda tikali deil p.tesi hastaneye götürcem size sormak istedim bilginiz varmi
Paketli gıdaları yediğindede horlaması artar mümkün olduğunca uzak tutmaya çalış abur cubur market ürünlerinden. Sen ne kadar alerjisi yok desende bazen farkedemiyor insan illa bi yerinin kabarması kızarmasıyla alerji olmuyor. Öksürmeye başlamsı bile alerjiden olabilir.Hayir alerjisi yok
Allah razi olsun bi dr gotureyim ameliyat gibi bisey derse sizin tecrubenizi kullanirimGeniz eti vardır benim oğlumda horluyor ama aynı zamanda bademcikleride şiştiği zaman iyice tıkanıyor uyurken.
Udi hindi yağı Tavsiye ederim ben oğlumda baya faydasını gördüm. Burnundan ve agzından 2/3 damlayı geçmşycek sekilde damlatıyosun. Bir haftaya horlaması geçer. Ameliyat için çok küçük henüz.Tabi ben sadece tecrübelerimi paylaşıyorum en doğru bilgiyi dr verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?