Kızımın hiç kullanılmamış cicileri 0-3 ay (mevlüt takımı-elbise-tulumlar) ne ararsan
fiyatlarını öğrenebilirmiyiz?
Canım ürünler çok güzel ama fiyatları yüksek geldi bana....
canım özel mesaj hakkım yok mailimden gönderebilirmisin?resim3,7,8,9,10 ve 12.resimler için fiyat verebilirmisin?mailim fyaman35@hotmail.com
Hepsi kısa kolluymuş.. Yaz ayında olsaydık elbiseler benimmdi :)
Hayırlı satışlar :)
begeni icin tesekkurler canım evet hepsi bencede cok güzel :))) yanlıs zamanlama ile alınan ürünler cogunu giydiremedim bile
sizede iyi aksamlar
Zamanlamaya dikkat etmeden, benim de aldığım ürünlerim var malesef..
Hamile arkadaslar da hep erkek bebiş bekliolar :)
Renkli elbise çok güzeelll yaaa..
Kaçırmayın arkadaşlar..
Kızıma alıp da giydirip sadece fotosunu cekesim var :)
bencede canım konu kız bebiş olunca insan dayanamıyo aldıkda aldık ve hala alıyorum :)) senin bebiş kac aylık canım
bence mevlüt setide cok güzel arkadaslar kısa kollu diye dusunmeyin icine uzun kollu badi giydirip altına kalın kilotlu corapla harika olur gidip kaç katı para vermeyin mevlüt setleri cok pahalı biz mevlüt yapayınca giydiremeden kaldı
Evett.. Aynen.. Doğduktan sonra da büyük geldiler, gittik daha küçük, prematüre falan adlık:)
Ben önceden bebek magazasında calıştıgım için çook önceden bile kendimi tutamayıp aldığım kıyafetler oldu.. :)
Mevlüt kıyafeti begendim bir tane. İyiki almamışım mevlüt yapamadık.. Mevlüt kıyafetlerine verilen paraya da yazık..
Bir iki kere giyiliyor. Genelde kısa kollu yapıyorlar mevlüt takımlarını. Altına uzun kollu badiyle olur.. KAÇIRMAYIN okuyanlar :)
Bebiş 2.5 aylık canım.. Senin?
fotograftaki prenses heralde canım oyss masallah fındık kurduna :)) allah bagıslasın benimkide bu persembe 6 aylık oluyo teyzesi bizimki abla oldu artık aksama kadar konusuyoruz biz artık cadıyız :)))
Evet canım:) Fotodaki cadı da benim.. Hiç durmuyor.. Yatmak istemiyor. Sürekli kucak istiyor..
Arayış içerisindeyim. Sizinki maşaAllah büyümüşş.. MaşAllah Allah bağışlasınn..
evet o zmanları iyi bilirim bizimkide hic mutlu olmuyodu kucakda bile sadece ana kucagında duruyodu ve devamlı sallanmak istiyodu gazı cokdu o zmanları cok sukur atlattık :) simdi benle oynayın guldurun istiyo
Bizimki de tam bir ana kucagı delisiydi. Sallıyorduk öyle uyuyordu.. Oradan beşiğine alamıyordum.. Saatlerce ugras uyutmak için, tam beşiğe koyacagım gözler fıldır fıldır:) Şimdi ana kucagını pek kullanmıyoruz.. Durmuyor içinde.. Rahat rahat gerinemiyor hanımefendi.. MaşaAllah sallamadan uyuyor artık :) Bizimki de hep ilgi istiyor. Hep konusacaksın.. Gülmeye yer arıyor:)
Kötü zamanları atlatmışsınız.. En güzel zamanları.. 6-7 aylık bebişler tam mıncıklamalık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?