Kızımın ergenlik belirtisinde ki sorun...

Benim de aşırı acımıştı tek taraflı. Hala ara ara sol mememde acı hissederim. Muhtemelen büyüdükçe geçer, orantısızlık da şu anda çok normal.

Çok normal. 2 göğüs birbirinden belirginlesirkende olmasi gereken büyüklüğe ulastiginda da esit degillerdir. Ayrica size tavsiyem kocakari fikridir ama ilk göğüsler cikmaya basladiginda bir kase kapayin derim kuzenlerime de bana da buyukannem kase kapadi hepimizinkiler oyle güzel orantili ki. Hic sütyen kullanmasakta dimdik. Nasip olurda kizim olursa aynisini yapacağım.

Erken değil mi bence erken ergenliğe girmemesi için doktora götürün.
Kemik uçları ergenliğe girince kapanıyor ve boy uzamıyor.
Siz bı doktorla görüşün.
Yo hayır yaşı gayet normal. Ben 11’i doldurmadan regl olmuştum. İlkokul 5’i bitirip ortaokula geçerkenki yazdı. Boyum da uzadı gayet lise sona kadar.

Benim de acımadı hatırladığım kadarıyla. Uçları da hiç şişmedi

sende tuhafsın o zaman
şişme hatırlamıyorum da o acıyı unutmam mümkün değil. hele sınıfta sıraya falan çarpınca. herkesin acımış olması lazım acımalı acısın
duyan da bayağı memem var sanacak yalnız:)

Büyüyor gelişiyor bence. Birçok kız çocuğu gelişmeye o yaşlarda başlar.

Bende hatırlamıyorum Yaşla alakalı diye düşünüyorum

Benim de acıyordu. M MrsDelfino kimsin seeeeeen?

Erken değil mi bence erken ergenliğe girmemesi için doktora götürün.
Kemik uçları ergenliğe girince kapanıyor ve boy uzamıyor.
Siz bı doktorla görüşün.
Zannetmem ya, birçok kız o yaşlarda başlıyor gelişmeye. Benim büyüdüğüm yerde öyleydi en azından.

Benim de acıyordu. M MrsDelfino kimsin seeeeeen?
Benim kendileri büyük ama ucum yok ondan mı acaba Gören şok geçiriyor 85D giyiyorum ama hiç öyle biberon gibi değil uçları, dümdüz. Kıyafetlerden falan asla belli olmaz.

Çok hafif hassasiyet ağrı hissettiğimi hatırlıyorum ama acımamıştı hiç öyle. Bunu bile düşününce hatırladım, acısaydı uğraşmadan hatırlardım bence

ah emzir de gör gününü diyorum sana:)
benimde yoktu ucu. şimdi göğüs yok uç var sadece

ah emzir de gör gününü diyorum sana:)
benimde yoktu ucu. şimdi göğüs yok uç var sadece
Kuaförüme kol altı aldırmaya gitmiştim sütyenim yoktu, plansız gitmiştim biraz tanıdık zaten diye de dert etmedim. Yeni çocuğu olmuştu kuaförümün de. Tişörtümü çıkardım üstüme kapattım. O ara görmüş, “o ne kız, senin niye memen yok?” dedi kendininkini açıp gösterdi resmen emzik gibi Ben şok. 2-3 gün üzdü beni baya, emzirirken çok zorluk yaşayacağımı söyledi uçsuz olduğum için Korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…