- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.605
- 598
- Konu Sahibi Galaxyeliz61
Benim de aşırı acımıştı tek taraflı. Hala ara ara sol mememde acı hissederim. Muhtemelen büyüdükçe geçer, orantısızlık da şu anda çok normal.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok normal. 2 göğüs birbirinden belirginlesirkende olmasi gereken büyüklüğe ulastiginda da esit degillerdir. Ayrica size tavsiyem kocakari fikridir ama ilk göğüsler cikmaya basladiginda bir kase kapayin derim kuzenlerime de bana da buyukannem kase kapadi hepimizinkiler oyle güzel orantili ki. Hic sütyen kullanmasakta dimdik. Nasip olurda kizim olursa aynisini yapacağım.Merhaba hanımlar
11yaşındaki kızımın 2aydır sağ göğsü belirgin bir şekilde ucu hafifçe şişti ama solda hiçbir gelişme yok..napsam doktora götür diyor kv biraz zaman geçsin dedim,düzelecek inşallah hani öyle diliyorum.. Kız anneleri ne dersiniz..Bu durumla karşılaşan var mı?
Ben hiç öyle acıma hatırlamıyorum ama kızımda çok acıdığı nı söylüyor..Çok teşekkür ederiz cvp için..
Yo hayır yaşı gayet normal. Ben 11’i doldurmadan regl olmuştum. İlkokul 5’i bitirip ortaokula geçerkenki yazdı. Boyum da uzadı gayet lise sona kadar.Erken değil mi bence erken ergenliğe girmemesi için doktora götürün.
Kemik uçları ergenliğe girince kapanıyor ve boy uzamıyor.
Siz bı doktorla görüşün.
Benim de acımadı hatırladığım kadarıyla. Uçları da hiç şişmediacır sizin nasıl acımadı yahu:)
Benim de acımadı hatırladığım kadarıyla. Uçları da hiç şişmedi![]()
Büyüyor gelişiyor bence. Birçok kız çocuğu gelişmeye o yaşlarda başlar.Merhaba hanımlar
11yaşındaki kızımın 2aydır sağ göğsü belirgin bir şekilde ucu hafifçe şişti ama solda hiçbir gelişme yok..napsam doktora götür diyor kv biraz zaman geçsin dedim,düzelecek inşallah hani öyle diliyorum.. Kız anneleri ne dersiniz..Bu durumla karşılaşan var mı?
Bende hatırlamıyorumsende tuhafsın o zaman
şişme hatırlamıyorum da o acıyı unutmam mümkün değil. hele sınıfta sıraya falan çarpınca. herkesin acımış olması lazım acımalı acısın
duyan da bayağı memem var sanacak yalnız:)
Benim de acıyordu. M MrsDelfino kimsin seeeeeen?sende tuhafsın o zaman
şişme hatırlamıyorum da o acıyı unutmam mümkün değil. hele sınıfta sıraya falan çarpınca. herkesin acımış olması lazım acımalı acısın
Zannetmem ya, birçok kız o yaşlarda başlıyor gelişmeye. Benim büyüdüğüm yerde öyleydi en azından.Erken değil mi bence erken ergenliğe girmemesi için doktora götürün.
Kemik uçları ergenliğe girince kapanıyor ve boy uzamıyor.
Siz bı doktorla görüşün.
Acı unutulacak gibi değilAynı anda büyümeye başlamıyor ki zaten hep öyle olur bnmde biri diğerinden önce başlamıştı çok da acırdı büyürken
Benim kendileri büyük ama ucum yok ondan mı acabasende tuhafsın o zaman
Doğrudur. Göğüsler büyümeye başlayınca hemen de regl olunmuyor.Zannetmem ya, birçok kız o yaşlarda başlıyor gelişmeye. Benim büyüdüğüm yerde öyleydi en azından.
Nasıl? Meme büyüyünce kısa mı kalınıyor?İlginç.Doğrudur. Göğüsler büyümeye başlayınca hemen de regl olunmuyor.
Benim iki arkadaş kısa kaldı bekli ondan öyle düşündüm.
Valla çok iyi maaşallah.Yo hayır yaşı gayet normal. Ben 11’i doldurmadan regl olmuştum. İlkokul 5’i bitirip ortaokula geçerkenki yazdı. Boyum da uzadı gayet lise sona kadar.
Benim kendileri büyük ama ucum yok ondan mı acabaGören şok geçiriyor
85D giyiyorum ama hiç öyle biberon gibi değil uçları, dümdüz. Kıyafetlerden falan asla belli olmaz.
Çok hafif hassasiyet ağrı hissettiğimi hatırlıyorum ama acımamıştı hiç öyle. Bunu bile düşününce hatırladım, acısaydı uğraşmadan hatırlardım bence![]()
Yok regl olunca ergenliğe girince kemik uçları kapaniyormus.Nasıl? Meme büyüyünce kısa mı kalınıyor?İlginç.
Ben iki çocuk emzirdim, uçları halen normal boyutlarda.ah emzir de gör gününü diyorum sana:)
benimde yoktu ucu. şimdi göğüs yok uç var sadece![]()
Benim teyzeler hep uzun. Bence bununla alakası yok. Boy genetik bir durum.Yok regl olunca ergenliğe girince kemik uçları kapaniyormus.
Kuaförüme kol altı aldırmaya gitmiştim sütyenim yoktu, plansız gitmiştim birazah emzir de gör gününü diyorum sana:)
benimde yoktu ucu. şimdi göğüs yok uç var sadece![]()