- Konu Sahibi Galaxyeliz61
-
Ya ewt normalde kimseye bişiy demeyen kızım babaannesiyle dertleşmiş,biri acıyor şişti diğeri normal falan demiş..E ne olacak ki? Biraz daha bekleyin. Elbet diğeri de büyüyecektir. Çok normal ergenlikte orantısız meme. Ki sizinkinde meme bile değil daha,yeni tomurcuklanan göğüs ucu.
Bence gözleyin biraz. Çocuğu da çok darlamayin. Onbir yaşındaki çocuğun göğüsünü babaannesi nasıl biliyor da yorumda bulunuyor?
Ben hiç öyle acıma hatırlamıyorum ama kızımda çok acıdığı nı söylüyor..Çok teşekkür ederiz cvp için..Aynı anda büyümeye başlamıyor ki zaten hep öyle olur bnmde biri diğerinden önce başlamıştı çok da acırdı büyürken
Bende bu şekilde düşündüm ama emin olmak istedim.Teşekkür ederiz..Kendi çok çok rahatsız olmuyorsa biraz süre tanıyın, rahatsız etmeden takipte kalın bence.
Hayır ben aman öyle nasıl olur tarzında konuşup onu incitmiyorum.. paylaştı benimle ,kafama takıldı o kadarcık..Teşekkür ederiz..Ben bir sorun goremedim. Kiziniz daha 11 yasinda yeni yeni buyumeye baslamis gogusleri. Lafinida etmeyin bence. Ozguvenini kaybedip takinti haline getirmesin yavrucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?