Bebek İkinci El Kızımın dolabından 6,7 yas kıyafetleri çok cici

Merhaba , benim kızımda aynı hep 2,3 yaş büyük aldık hatta alıp bir kaç ay sonra giydiremediğim bir çok kıyafeti oldu, 6 yasında ama 8 yas alıyorum elimdekilerde çabuk büyüdüğü için kullanamadık, yazmadıklarının tamamı 6 ve 7 yas ,,, Ceylan'ın kot şortu 5 yas, bide zara ceket 4/5 yas ama kalıbı büyük diğerleri 6 ve 7 yas

Benim kızım da 8 yaşında,ihtiyaç sahiplerine dağıttım hep ama benim de paraya ihtiyacım oluyor bazen,o yüzden sordum sağol :)

ben almak isterim fakat hepsine bir tutar yazarsanız mesala ona göre alırız benim içinde kızıma uymayan kıyafetler var bende onları baskalarına veririm diye düşündüm çogunuda beyendim :)

ben almak isterim fakat hepsine bir tutar yazarsanız mesala ona göre alırız benim içinde kızıma uymayan kıyafetler var bende onları baskalarına veririm diye düşündüm çogunuda beyendim :)

Ben çok minik tutarlar yazdım hepsinin yanına, hepsi markalı sadece GAP eteğini 70 tl ye almıştım zamanında maalesef insanların şartları değişebiliyor, neyse.... 180 civarı bişey tutuyor tamamı galiba siz ne düşünüyorsunuz?

Kıyafetlerin tamamını 150 tl ye gönderiyorum, ilave olarak, bir adet süt tayt 6 yas, bir çift koyu kahve 32 numara süte Bot, 32 numara parmak arası mercan rengi sandelet te hediye gönderilecektir isteyene resimde ekliyebilirim.

valla ben de gelinlik ve 4-5 yaş için ceket dışındakileri alabilirim.illa hepsini mi göndermek istiyorsunuz yoksa bi iki kıyafeti seçeneklerden çıkarabilirmiyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…