- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- Konu Sahibi puccakanka
önceliklee albümüme hoşgeldiniiizz,,,
2009 yılında 2. bebeğime hamile kalmışım hiç beklemiyordum,,daha kucağımdaki oğlum 3aylık olmasına rağmen 2. bir melek daha,ve öyle kötü şeyler düşünmüşümkii kürtaj olmayı takmıştım kafaya yapamazdım,daha oğlum çok küçük
bunu kaldıramam aldırmalıyım,diye gittim kadın doktoruna '' ultrasonda bakıp kaç haftalık olduğunu öğrenelim ,sonra mani yoksa alalım bebeği dedi,
ve yattım yatağa başladı bakmaya ve ne göriyim fasulye tanesi gibi bişey,, oda ne,çok tuhaf gerçekten tamda fasulye tanesi
kadardı,ve dr. 6haftalık bebeğin dedi daha dolmamış 2 ayı alabiliriz ,,ama aklımda soru işaretleri,, düşüniyim haber veririm dememle
gittim ,yolda eve gelene kadar gözümden gitmedi o fasulye kadar şey,o benim meleğimdi ona nasıl kıyardım, bikere günah,
ama ona ulaşmak için neler yapıyolar insanlar,bense onun canına kastediyorum napıyorum ben allahım dedim ağladım,ve kararımı
zorda olsa verdim onu içimde büyütücek doğurucaktım ,9ay sonunda geldi günü ve doğum yaptım o minicik elleri cıyak cıyak
bağırması o ilk kez kordon kesildikten sonraki ilk göz teması hoşgeldin meleğim diye ona ilk sarılışım ve ona söylediğim ilk cümlem
''ben sana nasıl kıyacaktım''
şuan oğlum 2 yaşını 2 ay,,,kızım 1 yaşını 1 aygeçtii ve ben ona her baktığımda iiki doğurmuşum kızım seni diyorum,allahım insanları büyük hatalardan korusun,,,,
kızım karnımda henüz 6 aylıktı oğlumsa dünyada ve 10aylık
evet minik bebişimin doğumdan bikaç saat öncesi karnımda şuan ve dışarı çımak için sancıları bekliyooo(ama henüz sancım yoktu ve saat 11.34)
evet doğumum gerçekleşti ve saat 14.20de doğum saati kayıt edildii,ve ben onunla ilk kez göz teması kurdum,kucağıma aldım,öptüm öptüm öptüm,miniciktii ve onu benden aldılar ayrılırken cıyaklayan sesi hala kulaklarımdaa
evet iştee kızımın dünyadaki ilk günü
biraz fazla çirkin gözükmüştü gözüme acaba bebeklermi karıştı falan demiştim,biraz zaman geçince dediğimden pişman oldum utandım:))):78::78:
işte kızımla göz göze geldiğimiz anlardan ilki daha 1günlük bile değil
artık kızımın adı kesindi çünkü babası kimliğini çıkartmıştı ve bu sefer benim istediğim olmuş adını gözde koymuştuk
işte gözdemin bana hayretle baktığı fotoğraflardaki ilk bakışları
vee ilk tebessümü minik gamzeli kızım benim
buda kızımın absi batuhan ozaman daha 13 aylıktı ve doğuştan dj
kızıma o minicik bedenine giydirdiğim pembiş elbise
bebek arabasıyla ilk gezintimiz
abi kardeş uyuyuş şekilleri,nekadarda benziyoo
rüyasında kimbilir ne görüyo
kızım büyüyo
abisiyle ii anlaşıyo görünüyodu ama
artık gerçek gülümsemeler hatta kahkahalar evi çınlatıyodu
şu masumluğa canımkurban
canlarımm inşallah bi ömür böyle olursunuz can ciğer
iice gülüşleri arttı her an her dakka güler olmuştuu tatlı meleğim benim(ama hepte ağzı bikarış açık yapardı bunu)
hatta artık annesine dil bile çıkarır olmuştu
:76::76:
artık büyümüşte kızım toka bile takmışım dimi kızım
artık büyüyolar nede çabuk geçiyoo
hatta emeklemeye başladığıyla kafayı biyerlere çarpmaya başlamıştıı,ayaklanıp yürümeye çalışırken
:76:
hadi anne bay bayı gidek
işte kızımı ilk parka getirişimabisinin ilk değil ama
artık şarkıcılığada soyundu,, abisi dj bu şarkıcı olur artık
ve artık yerlerde dahi uyur olduk:95:
ve mutlu son
hepinize mutluluklaaar inşallah beğenmişsinizdirr
:79::79::79:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
yıl 2013 çocuklar büyüdü artık :)
çocuklarımın şimdiki halleride aşağıdaki linke bastığınızda açılan sayfanın en altında:))
Sayfa 14te en altta...link açılmazsa 14.cü sayfaya basabilirsiniz...
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...gumdan-onceki-son-gunu-sonrasiresimli-14.html
2009 yılında 2. bebeğime hamile kalmışım hiç beklemiyordum,,daha kucağımdaki oğlum 3aylık olmasına rağmen 2. bir melek daha,ve öyle kötü şeyler düşünmüşümkii kürtaj olmayı takmıştım kafaya yapamazdım,daha oğlum çok küçük
bunu kaldıramam aldırmalıyım,diye gittim kadın doktoruna '' ultrasonda bakıp kaç haftalık olduğunu öğrenelim ,sonra mani yoksa alalım bebeği dedi,
ve yattım yatağa başladı bakmaya ve ne göriyim fasulye tanesi gibi bişey,, oda ne,çok tuhaf gerçekten tamda fasulye tanesi
kadardı,ve dr. 6haftalık bebeğin dedi daha dolmamış 2 ayı alabiliriz ,,ama aklımda soru işaretleri,, düşüniyim haber veririm dememle
gittim ,yolda eve gelene kadar gözümden gitmedi o fasulye kadar şey,o benim meleğimdi ona nasıl kıyardım, bikere günah,
ama ona ulaşmak için neler yapıyolar insanlar,bense onun canına kastediyorum napıyorum ben allahım dedim ağladım,ve kararımı
zorda olsa verdim onu içimde büyütücek doğurucaktım ,9ay sonunda geldi günü ve doğum yaptım o minicik elleri cıyak cıyak
bağırması o ilk kez kordon kesildikten sonraki ilk göz teması hoşgeldin meleğim diye ona ilk sarılışım ve ona söylediğim ilk cümlem
''ben sana nasıl kıyacaktım''
şuan oğlum 2 yaşını 2 ay,,,kızım 1 yaşını 1 aygeçtii ve ben ona her baktığımda iiki doğurmuşum kızım seni diyorum,allahım insanları büyük hatalardan korusun,,,,
kızım karnımda henüz 6 aylıktı oğlumsa dünyada ve 10aylık
evet minik bebişimin doğumdan bikaç saat öncesi karnımda şuan ve dışarı çımak için sancıları bekliyooo(ama henüz sancım yoktu ve saat 11.34)
evet doğumum gerçekleşti ve saat 14.20de doğum saati kayıt edildii,ve ben onunla ilk kez göz teması kurdum,kucağıma aldım,öptüm öptüm öptüm,miniciktii ve onu benden aldılar ayrılırken cıyaklayan sesi hala kulaklarımdaa
evet iştee kızımın dünyadaki ilk günü
biraz fazla çirkin gözükmüştü gözüme acaba bebeklermi karıştı falan demiştim,biraz zaman geçince dediğimden pişman oldum utandım:))):78::78:
işte kızımla göz göze geldiğimiz anlardan ilki daha 1günlük bile değil
artık kızımın adı kesindi çünkü babası kimliğini çıkartmıştı ve bu sefer benim istediğim olmuş adını gözde koymuştuk
işte gözdemin bana hayretle baktığı fotoğraflardaki ilk bakışları
vee ilk tebessümü minik gamzeli kızım benim
buda kızımın absi batuhan ozaman daha 13 aylıktı ve doğuştan dj
kızıma o minicik bedenine giydirdiğim pembiş elbise
bebek arabasıyla ilk gezintimiz
abi kardeş uyuyuş şekilleri,nekadarda benziyoo
rüyasında kimbilir ne görüyo
kızım büyüyo
abisiyle ii anlaşıyo görünüyodu ama
artık gerçek gülümsemeler hatta kahkahalar evi çınlatıyodu
şu masumluğa canımkurban
canlarımm inşallah bi ömür böyle olursunuz can ciğer
iice gülüşleri arttı her an her dakka güler olmuştuu tatlı meleğim benim(ama hepte ağzı bikarış açık yapardı bunu)
hatta artık annesine dil bile çıkarır olmuştu
:76::76:
artık büyümüşte kızım toka bile takmışım dimi kızım
artık büyüyolar nede çabuk geçiyoo
hatta emeklemeye başladığıyla kafayı biyerlere çarpmaya başlamıştıı,ayaklanıp yürümeye çalışırken
hadi anne bay bayı gidek
işte kızımı ilk parka getirişimabisinin ilk değil ama
artık şarkıcılığada soyundu,, abisi dj bu şarkıcı olur artık
ve artık yerlerde dahi uyur olduk:95:
ve mutlu son
hepinize mutluluklaaar inşallah beğenmişsinizdirr
:79::79::79:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
yıl 2013 çocuklar büyüdü artık :)
çocuklarımın şimdiki halleride aşağıdaki linke bastığınızda açılan sayfanın en altında:))
Sayfa 14te en altta...link açılmazsa 14.cü sayfaya basabilirsiniz...
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...gumdan-onceki-son-gunu-sonrasiresimli-14.html
Eklentiler
Son düzenleme: