- 14 Mart 2019
- 208
- 324
- 53
- Konu Sahibi susukunhatun
-
Bu zamana kadar zaten supurge sesiyle buyudu artik oda ise yaramiyor.oyuncaklarida atiyor istemiyorYatirdiktan sonra süpürge sesi falan açsanız sakinleştirici sesler. Yada beşik oyuncakları alın. Onlarla ilgilenir susar belki.
Yok uyutmuyum diyorum oturtuyorum yada yuzustiu yatiriyom yinede durmuyor katilana kadar agliyorSadece yatınca ağlıyorsa beliyle ilgili bir sıkıntı olabilir. Canı yanmasa neden ağlasın ki? Çocuk doktoru fark etmemistir belki. Daha uzman birine götürün.
Demek ki sadece kucakta rahat. Bence kesinlikle söylediğimi dikkate alın. Bebek bu ağlar tamam da katılana kadar ağlıyorsa bence canı yanıyorYok uyutmuyum diyorum oturtuyorum yada yuzustiu yatiriyom yinede durmuyor katilana kadar agliyor
Haklisiniz ama yasadigimiz yerde uzman yok ve buradan 2 saat uzaklikta.arabayada binemiyoruz cunku arabada da ayni sekilde hickirarark agliyor genelde.arabada susturma seceneklerimde fazla olmadigi icin korkuyorum onunla yola cikmaya cesaretim yok yani.2 ayliktan beri hep aglar ama ben hep gazdandir dedim.simdi duzelmesi gerekirken yine ayniDemek ki sadece kucakta rahat. Bence kesinlikle söylediğimi dikkate alın. Bebek bu ağlar tamam da katılana kadar ağlıyorsa bence canı yanıyor
Dis oldugunuda sanmiyorum cunku genelde huzursuz degil sadece uykusu gelince bide dogdugundan beri boyle.hep aglarDiş olabilir bi kontrol edin
Benim kızımda böyle sebepsiz yere çok ağlardı o dönem artik saclarim beyazladı 40 kilolara düştüm gece boyu, gün boyu ağlardı çok doktora götürdüm biseyi yok derdi komşular sağolsun hep bi çözüm bulmaya calisirlardi bizim 6,7 aydan sonra azaldı 9 dan sonra tamamen geçtiKizim 6 aylik bu zamana kadarda cok huysuzdu.hep gaza bagladim ama artik 6 aylik oldu azaldi artik biter derken aglamalari iki uc gundur dahada siddetlendi.doktor hicbiseyi yok dedi.ozellikle yatirmak istedigim zaman yastiga koyunca bas bas bagiriyor hic bisekilde sakinlesmiyor.katiliyo resmen.uyutmuyum diyorum bu seferde durmuyor hic.katilana kadar agliyor.sadece kucakta gezdirince susuyo.yemek bile yapamiyorum bu yuzden.buyuk oglum 3 yasinda onunla bile ilgilenemiyorum.bu durum basina gelen varmi nasil gecer?simdi bile kucagimda yaziyorum kolum koptu tasimaktan
Kalca cikikligi var mi diye bakildi miDis oldugunuda sanmiyorum cunku genelde huzursuz degil sadece uykusu gelince bide dogdugundan beri boyle.hep aglar
Bi kere ise yaramisti gerci :) dayanamadim agladim ben aglayinca buyuk oglumda agladi sonra kizim sakinlestisen ondan daha çok ağla
emın ol susmaya başlayacak
Evet birseyi yok sukurKalca cikikligi var mi diye bakildi mi
O zaman huzursuz bi bebektir huyu oyledir. Benimkide dogdugndan beri cook az uyuyan bi bebek gece uykusu hala 7 saat bile degil 19 aylik oldu uyumuyor yani kabullendm artik bu onun huyu diyeEvet birseyi yok sukur
Aynen bende oyleyim su an. ama benim kizim geceleri uyur yani sadece geceleri boyle.demekki 2 3 ay daha sabredecemBenim kızımda böyle sebepsiz yere çok ağlardı o dönem artik saclarim beyazladı 40 kilolara düştüm gece boyu, gün boyu ağlardı çok doktora götürdüm biseyi yok derdi komşular sağolsun hep bi çözüm bulmaya calisirlardi bizim 6,7 aydan sonra azaldı 9 dan sonra tamamen geçti
Araba hareket ettikce canı yaniyor demek ki. Yani ever ağlayacak ama başka yolu yok bunun. Mecbur gotureceksiniz. Erken teşhiste tedavisi kolay oluyor bu tarz durumların. Netten bebek masajlarina bakın dikkatlice ve sakince uygulayın bir isterseniz.Haklisiniz ama yasadigimiz yerde uzman yok ve buradan 2 saat uzaklikta.arabayada binemiyoruz cunku arabada da ayni sekilde hickirarark agliyor genelde.arabada susturma seceneklerimde fazla olmadigi icin korkuyorum onunla yola cikmaya cesaretim yok yani.2 ayliktan beri hep aglar ama ben hep gazdandir dedim.simdi duzelmesi gerekirken yine ayniek gidaya bile baslamadim daha midesi hassas diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?