• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımın derdi ne?

susukunhatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2019
208
324
53
Kizim 6 aylik bu zamana kadarda cok huysuzdu.hep gaza bagladim ama artik 6 aylik oldu azaldi artik biter derken aglamalari iki uc gundur dahada siddetlendi.doktor hicbiseyi yok dedi.ozellikle yatirmak istedigim zaman yastiga koyunca bas bas bagiriyor hic bisekilde sakinlesmiyor.katiliyo resmen.uyutmuyum diyorum bu seferde durmuyor hic.katilana kadar agliyor.sadece kucakta gezdirince susuyo.yemek bile yapamiyorum bu yuzden.buyuk oglum 3 yasinda onunla bile ilgilenemiyorum.bu durum basina gelen varmi nasil gecer?simdi bile kucagimda yaziyorum kolum koptu tasimaktan :(

Yatirdiktan sonra süpürge sesi falan açsanız sakinleştirici sesler. Yada beşik oyuncakları alın. Onlarla ilgilenir susar belki.

Sadece yatınca ağlıyorsa beliyle ilgili bir sıkıntı olabilir. Canı yanmasa neden ağlasın ki? Çocuk doktoru fark etmemistir belki. Daha uzman birine götürün.

Yok uyutmuyum diyorum oturtuyorum yada yuzustiu yatiriyom yinede durmuyor katilana kadar agliyor
Demek ki sadece kucakta rahat. Bence kesinlikle söylediğimi dikkate alın. Bebek bu ağlar tamam da katılana kadar ağlıyorsa bence canı yanıyor

Demek ki sadece kucakta rahat. Bence kesinlikle söylediğimi dikkate alın. Bebek bu ağlar tamam da katılana kadar ağlıyorsa bence canı yanıyor
Haklisiniz ama yasadigimiz yerde uzman yok ve buradan 2 saat uzaklikta.arabayada binemiyoruz cunku arabada da ayni sekilde hickirarark agliyor genelde.arabada susturma seceneklerimde fazla olmadigi icin korkuyorum onunla yola cikmaya cesaretim yok yani.2 ayliktan beri hep aglar ama ben hep gazdandir dedim.simdi duzelmesi gerekirken yine ayni :KK43:ek gidaya bile baslamadim daha midesi hassas diye

Aletha solter in bilinçli bebek kitabını okumanızı tavsiye ederim. Ağlama konusunda belki de gözden kaçırdığınız bir şeyler vardır

Kizim 6 aylik bu zamana kadarda cok huysuzdu.hep gaza bagladim ama artik 6 aylik oldu azaldi artik biter derken aglamalari iki uc gundur dahada siddetlendi.doktor hicbiseyi yok dedi.ozellikle yatirmak istedigim zaman yastiga koyunca bas bas bagiriyor hic bisekilde sakinlesmiyor.katiliyo resmen.uyutmuyum diyorum bu seferde durmuyor hic.katilana kadar agliyor.sadece kucakta gezdirince susuyo.yemek bile yapamiyorum bu yuzden.buyuk oglum 3 yasinda onunla bile ilgilenemiyorum.bu durum basina gelen varmi nasil gecer?simdi bile kucagimda yaziyorum kolum koptu tasimaktan :KK43:
Benim kızımda böyle sebepsiz yere çok ağlardı o dönem artik saclarim beyazladı 40 kilolara düştüm gece boyu, gün boyu ağlardı çok doktora götürdüm biseyi yok derdi komşular sağolsun hep bi çözüm bulmaya calisirlardi bizim 6,7 aydan sonra azaldı 9 dan sonra tamamen geçti

Doymuyor olabilir.sadece anne sütü mü alıyor.
Çocuk doktorları malesef bu durumlarda pek birşey anlamıyor, başka sıkıntıları varsa.
Benzetmek istemem ama benim oğlumda böyleydi, özel bir çocuk.
Ya da başka bir sıkıntısı da olabilir.

Benim kızımda böyle sebepsiz yere çok ağlardı o dönem artik saclarim beyazladı 40 kilolara düştüm gece boyu, gün boyu ağlardı çok doktora götürdüm biseyi yok derdi komşular sağolsun hep bi çözüm bulmaya calisirlardi bizim 6,7 aydan sonra azaldı 9 dan sonra tamamen geçti
Aynen bende oyleyim su an. ama benim kizim geceleri uyur yani sadece geceleri boyle.demekki 2 3 ay daha sabredecem :(

Lütfen bir uzmana götürün gerekirse iki uzmana daha götürün... benim kızımın doğumdan beri olan hafif duyma sorununu 5 yasina kadar farketmediler... kizinizin da herhangi bir problemi olabilir... gittiginiz doktor farketmemis olabilir... herşey mumkun... yine aynı cevabı alırsanız, hic bir sorunu yoksa, birakin ağlasın kucaginiza almayın ağlar ağlar alışır ve susar..

Haklisiniz ama yasadigimiz yerde uzman yok ve buradan 2 saat uzaklikta.arabayada binemiyoruz cunku arabada da ayni sekilde hickirarark agliyor genelde.arabada susturma seceneklerimde fazla olmadigi icin korkuyorum onunla yola cikmaya cesaretim yok yani.2 ayliktan beri hep aglar ama ben hep gazdandir dedim.simdi duzelmesi gerekirken yine ayni :KK43:ek gidaya bile baslamadim daha midesi hassas diye
Araba hareket ettikce canı yaniyor demek ki. Yani ever ağlayacak ama başka yolu yok bunun. Mecbur gotureceksiniz. Erken teşhiste tedavisi kolay oluyor bu tarz durumların. Netten bebek masajlarina bakın dikkatlice ve sakince uygulayın bir isterseniz.

Back