Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Kızımın cicileri teyzeleri :)

Allah giydirmeyi nasip etsin canım cok güzeller. hepsini pamuk alıyorum demişsin katılıyorum sana peki kadife zararlı mıdır acaba?

Çok tatlı ya maşallah:)Allah hayırla kavuştursun sizi bebeğinize

Amin,hepimizin inşallah

Allah giydirmeyi nasip etsin canım cok güzeller. hepsini pamuk alıyorum demişsin katılıyorum sana peki kadife zararlı mıdır acaba?

yok ben pamuk diye bakmadım hiç olaya. bana içine giyeceği çıtçıtlı badileri ve çorapları %100 pamuk olsun demişlerdi. indirim reyonlarından 3lü %100 pamuk kollu kolsuz çıtçıtlı badyler aldım. çoraptada %80 pamuk bulabildim. çorabın başında çorap çıkmasın diye lastik oluyormuş o yüzden %100 pamuk olmazmış. bu gün 2 tane 3 lü takım aldım. ayağı ve sırtı terlermiş bebeğin, teri emsin diye. onun dışında kıyafetlerinde pamuk olmuş olmamış pek bakmadım. kadifelere bende bayılıyorum. doğduktan sonra boydan çıtçıtlı kadife bir tulum almayı çok istiyorum, heleki kız bebeklere çok yakışıyor

valla ben bitane kadife lila tulum aldım erkeksede kızsada giysin çok isterim :) daha yeni öğrendim ama görünce dayanamadım yaaa.

valla ben bitane kadife lila tulum aldım erkeksede kızsada giysin çok isterim :) daha yeni öğrendim ama görünce dayanamadım yaaa.

çabuk çabuk büyüsün, güle güle giysin annesi. bende öğrenince çılgınlar gibi alışveriş yapmak istemiştim. şimdi herşeyi tam, giysede görsek diye bekliyoruz

çabuk çabuk büyüsün, güle güle giysin annesi. bende öğrenince çılgınlar gibi alışveriş yapmak istemiştim. şimdi herşeyi tam, giysede görsek diye bekliyoruz

inşallah canım seninki yavrunada sağlıklı sıhhatli giydirmeyi nasip etsin Allah.

tabii kız olunca daha dabi zevkli olmuştur alışveriş onlara çesit çok bi de cok sirin kız kıyafetleri gercekten de. senin doğum ne zamandı tam olarak.?

ooo kız diye çok sevindik, kız çocuk düşkünlüğü var bizde. doğsun hep etek elbise giyecek :) çok güzel elbiseler var benim doğum mayıs ortası, 2 ayım kaldı
senin daha çok başlarda, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…