Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Kızımın cicileri teyzeleri :)

ayy harika bunlar Allah agız tadı ile kullanmayı nasip etsin bebişinin üstünde de görürüz inşaallah bunları canımmm...

ayy hepsi çok güzel yoksa civil den mi bunlar :)))
Rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...
benim tavsiyem çıtçıtlı badilerden al bol bol.ama küçük alma çok çabuk gelişiyolar çünkü...

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim. Sadece içine giyeceği çıtçıtlı badyler ve çorapları %100 pamuk almaya dikkat ediyorum. Onun dışında hiçbiri marka değil, hepsi pazar malı :) GAYE BEBE yi gittiğiniz yerlere bi sorun isterseniz, 18,5 deyip 15 e bırakıyorlar. Kumaşıda desenleride harika (resim 6 ve 7).

hepsi birbirinden güzel Allah sağlıkla giymesini ve de büyümesini nasip etsin bizimde son 19 haftamız kaldı ama sizin gibi dayanamayıp almaya başladık bile kıyafette aldık ama daha çok ıslak mendil, pudra, pişik kremi, şampuan, sabun vb. bu tarz şeylere ağırlık verdik )) kızıma birşeyler almak çok hoşuma gidiyor...

bayıldım bayıldım bayıldım hepsine
allahım ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin bende 5-6 aylık olsam da almaya başlasam diye dört gözle bekliyorum

Muhteşem ötesi çok beğendim özellikle şu üstündeki hakları yazılı olan:) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Ama kiiiiiii bayıldım bittim yaaa
Hele o 'bebek hakları'mlı zıbınaaaa
Bende Bi Melek bekliyorum kısmetse benim 3 ayım kaldı ama daha hiç birşey almadım şimdi bunları görünce deli gibi alışveriş yapasım geldi
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…