• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Kızımın cicileri teyzeleri :)

freedom06

BiR TaNeM :)
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2010
1.003
21
158
Afyon
Doğuma daha 5 ay var ama dayanamayıp almaya başladım :)

$1.jpg $13.jpg
$14.jpg $15.jpg
$12.jpg $9.jpg
$10.jpg $11.jpg
$8.jpg $7.jpg
$6.jpg $5.jpg
$2.jpg $3.jpg
$4.jpg $16.jpg

ayy harika bunlar Allah agız tadı ile kullanmayı nasip etsin bebişinin üstünde de görürüz inşaallah bunları canımmm...

ayy hepsi çok güzel yoksa civil den mi bunlar :)))
Rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...
benim tavsiyem çıtçıtlı badilerden al bol bol.ama küçük alma çok çabuk gelişiyolar çünkü...

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim. Sadece içine giyeceği çıtçıtlı badyler ve çorapları %100 pamuk almaya dikkat ediyorum. Onun dışında hiçbiri marka değil, hepsi pazar malı :) GAYE BEBE yi gittiğiniz yerlere bi sorun isterseniz, 18,5 deyip 15 e bırakıyorlar. Kumaşıda desenleride harika (resim 6 ve 7).

hepsi birbirinden güzel Allah sağlıkla giymesini ve de büyümesini nasip etsin;) bizimde son 19 haftamız kaldı ama sizin gibi dayanamayıp almaya başladık bile :D kıyafette aldık ama daha çok ıslak mendil, pudra, pişik kremi, şampuan, sabun vb. bu tarz şeylere ağırlık verdik ;))) kızıma birşeyler almak çok hoşuma gidiyor...

bayıldım bayıldım bayıldım hepsine
allahım ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin bende 5-6 aylık olsam da almaya başlasam diye dört gözle bekliyorum

Muhteşem ötesi çok beğendim özellikle şu üstündeki hakları yazılı olan:) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Ama kiiiiiii bayıldım bittim yaaa :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
Hele o 'bebek hakları'mlı zıbınaaaa :emir_bebek:
Bende Bi Melek bekliyorum kısmetse benim 3 ayım kaldı ama daha hiç birşey almadım şimdi bunları görünce deli gibi alışveriş yapasım geldi :49::49:
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :nazar::nazar:

Back