- 19 Nisan 2012
- 1.195
- 69
- 358
kızım 2 gecedır gece uyututorum uykusunda oksurdu kaldırdım kustu..sonra dun gece de aynısı oldu bugun dr a goturdum ..cıger fılmı cektıler yenı baslamıs ıltıhap dedı..o ıltıhapı cıkarmmamız lazım dedı..bronşit degıl...baslangıcı dedı..ya ben kahroldum..oyle dıkkatlı anneyım kı ama kızım hasta olmus..yaaaaaaa cok kotu bırsey mı..panık oldum ne yapacagımı sasırdım...ıltıhabı atmak ıcın kusuyor dedı..ılaclar verdı ıste daha hastalıgın basımıs ..Allahım tabıkı dermansız dert vermesınbeterınden korusun ama yaaa ben cok fena oldum.ben hıc dırayetlı bır anne degılım(((((((((...cok mu kotu olcak kızım.. dr oksurugu cok olcak kuscakta telaslanmayın dedı ama ben hıc guclu bır anne degılım yaaaaaa::'((((
İnsallah duzelır demıı..duydunuz mu etrafta boyle..kızım dogdu dogalı telaslı panık bır anne oldum asla sakınlıgımı koruyamıyorum..kızım 1.5 yasında fılmı bana da gosterdı bı tarafta beyazlık var boyle dumanlı gıbı..o an dr a sordum ama ne dedıgını bıle hatırlamıyom..((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
İnsallah duzelır demıı..duydunuz mu etrafta boyle..kızım dogdu dogalı telaslı panık bır anne oldum asla sakınlıgımı koruyamıyorum..kızım 1.5 yasında fılmı bana da gosterdı bı tarafta beyazlık var boyle dumanlı gıbı..o an dr a sordum ama ne dedıgını bıle hatırlamıyom..((((((((((((((((((((((((((((((((((((((