Yahu kizi ortalamanin kat be kat ustunde boyu , ayak numarasi ne olacak bu kadar uzun cocugunŞimdiden oturup karalar mı bağladınız anlamadım. Yani boyu da uzar zaten 10 yaşındaymış boyuyla birlikte ayak numarası büyüyebilir. Yeter ki yürürken dengesini sağlayabilsin.
Yaaa nerden aklına geldi buŞimdi çok büyük olması güzel değil demişsiniz ama erkekler için tolerans gösteriyorsunuz mesela neden ayağı büyük olanın ç.kü büyük olur diye laf uydurulmuş. Ama kadınların ayağı büyük olmaz neden çünkü kadın, ayağıyla başka uzvunun büyüklüğü ilişkilendirilemiyor :)))
Ben de anlamadım gelsin söylesin bakalım ama var böyle kadınlar. Benim boyum ortalamaydı ortaokulda mıydım neydi halam gelip ayak numaramı sormuştu söylemiştim aaa bu kadar büyümesin demişti kadında kibar durmazmış filan ayak numaram o zaman 38di hala öyle daha büyümedi. Bence halamın gözü kaldı ayaklarımda. Gayet de kibar gözüküyor ayaklarım değil 38 42 olsa yine kibar dururdu eminim :)Yahu kizi ortalamanin kat be kat ustunde boyu , ayak numarasi ne olacak bu kadar uzun cocugun
Amac hava atmak mi anlamadim ki
Aşırı uzun olduğunu düşünmüyordum sizden duydum ilk defaYahu sizin kiziniz asiri uzun , ne bekliyorsunuz ki ayak numarasindan?
Anlamadim vayyy ne kadar uzun kiziniz var diyelim diye mi actiniz bu konuyu? Gercektrn anlayamadigim icin soruyorum ? Zira boy ve ayak numarasi arasinda ufacik cocuklar bile baglanti kurabilir , bu konuyu acma amaciniz nedir?
10 yaşında kızım 37 numara giyiyor çok mu büyük olacak bizim kızın ayakları ya
Ya burda böyle efsane konu bile varYaaa nerden aklına geldi bu
Boyu aşırı uzun değil ama ayakları aşırı büyük haAşırı uzun olduğunu düşünmüyordum sizden duydum ilk defa
Yahu kizi ortalamanin kat be kat ustunde boyu , ayak numarasi ne olacak bu kadar uzun cocugun
Amac hava atmak mi anlamadim ki
Hayır ortalamasi 129-149 , yani max 149 olur demek bu , eger 155 ise cok uzun demektir , o yas cocuk icin cok uzun boy 180 diildir ortslamanin üstü cok uzun oluyor zatenOrtalama 10 yaş icin 149-153 normal boy olarak gorunuyor. Konu sahibi zaten 150-155 arasi demiş. Bence bu bir asirilik yok.
Daha uzayacaktir belki boyu ve ayak numarasi sabit kalabilir konu sahibi simdiden bisey soylemek yanlis olur. Tersi de olabilir
Hayır ortalamasi 129-149 , yani max 149 olur demek bu , eger 155 ise cok uzun demektir , o yas cocuk icin cok uzun boy 180 diildir ortslamanin üstü cok uzun oluyor zaten
Kim yazmis 149-153 u bilemiuorum ama googla sorsan cikar o yas ortalama boyu
Benim boyum 167 bana göre uzun olucak yaşıtlarını bilemem artıkHayır ortalamasi 129-149 , yani max 149 olur demek bu , eger 155 ise cok uzun demektir , o yas cocuk icin cok uzun boy 180 diildir ortslamanin üstü cok uzun oluyor zaten
Kim yazmis 149-153 u bilemiuorum ama googla sorsan cikar o yas ortalama boyu
Bu cehaletle çocuk falan da yapıyo bunlar dimi vah vahYa burda böyle efsane konu bile varayak numarasının p.nis (otosansür nedenim büyük sansür yazısı yememektir yoksa bu kelimeyle alıp veremediğim yok) boyuyla korelasyonu diye bir konu açmıştı üyenin biri
13 yaşına kadar büyür ayaklar 13 yaşında kaç numara ise o numara kalır hep, 3 numara daha büyüme kapasitesi var ama bu bazen 1 olarak bile kalabilir. Yani dert etmeyin kısacası, herkesin ayakları aynı numara mı? Ayrıca sizin ayaklar ile ortalama bir numaraya ulaşacaktır.10 yaşında kızım 37 numara giyiyor çok mu büyük olacak bizim kızın ayakları ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?