Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gitmedim ama boyu 150-155 civarıdır kilosu da normal seviyedeÇocuğunuzun boyu ve kilosu basıl? Doktora gittiniz mi?
150-155 civarı boyuKiziniz cok kisa , cok minyon ve ayaklari da 37 numara mi?
Çok uzun değiliz ama benim de ayağım 38 çok büyük olması güzel bir şey değilanne baba amca hala dayı bunlarda boy kilo ne? kızınızın boyu kilosu ne şu an? hem büyük olsun nolucak ?
Benimde ayaklarım o yaşta 37 idi hala 37 numara boyum da 173. Korkmayın en fazla 38 olur ayacıkları prensesinDoktora gitmedim ama boyu 150-155 civarıdır kilosu da normal seviyede
125-149 cm diyor 10 yaş kız çocukları için boy.boyu biraz da uzun demekki . ben de ortaokuldan beri 37 giyiyorum.bişey yok bunda150-155 civarı boyu
Ay allah aşkına ya ne sığ düşünceleriniz var kadının ayakları küçük olmalı neden çünkü öyleeeee :))))) karışmadığınız bir ayak numarası kalmıştı. İsterseniz Çinlilerin uyguladığı geleneği uygulayın kızınızaÇok uzun değiliz ama benim de ayağım 38 çok büyük olması güzel bir şey değil
9 yaşında kızım 37 giyiyor, sevgiler10 yaşında kızım 37 numara giyiyor çok mu büyük olacak bizim kızın ayakları ya
belki onun hoşuna gidecekÇok uzun değiliz ama benim de ayağım 38 çok büyük olması güzel bir şey değil
150-155 civarı boyu
Güzel tekme atar :)10 yaşında kızım 37 numara giyiyor çok mu büyük olacak bizim kızın ayakları ya