• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımın ayakları çok mu büyük olacak?

Limmi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2020
7
1
1
41
10 yaşında kızım 37 numara giyiyor çok mu büyük olacak bizim kızın ayakları ya

Çok da büyük değil gibi boyu nasil? Benim 13 yaşından beri 37 mesela 10 yaşindayken 34tü.

anne baba amca hala dayı bunlarda boy kilo ne? kızınızın boyu kilosu ne şu an? hem büyük olsun nolucak ?

Çok uzun değiliz ama benim de ayağım 38 çok büyük olması güzel bir şey değil
Ay allah aşkına ya ne sığ düşünceleriniz var kadının ayakları küçük olmalı neden çünkü öyleeeee :))))) karışmadığınız bir ayak numarası kalmıştı. İsterseniz Çinlilerin uyguladığı geleneği uygulayın kızınıza

Çok uzun değiliz ama benim de ayağım 38 çok büyük olması güzel bir şey değil
belki onun hoşuna gidecek :işsiz: :dondurma: ay garip garip konular ya.evladımın çok şükür ayakları elleri tutuyo diyceğine ayağı büyük olursa çirkin durur diye karalar bağlamış şaka gibi.
yazık kıza ergenlikte sizden psikolojik baskı görecek belli ki

150-155 civarı boyu

Yahu sizin kiziniz asiri uzun , ne bekliyorsunuz ki ayak numarasindan?
Anlamadim vayyy ne kadar uzun kiziniz var diyelim diye mi actiniz bu konuyu? Gercektrn anlayamadigim icin soruyorum ? Zira boy ve ayak numarasi arasinda ufacik cocuklar bile baglanti kurabilir , bu konuyu acma amaciniz nedir?

Şimdi çok büyük olması güzel değil demişsiniz ama erkekler için tolerans gösteriyorsunuz mesela neden ayağı büyük olanın ç.kü büyük olur diye laf uydurulmuş. Ama kadınların ayağı büyük olmaz neden çünkü kadın, ayağıyla başka uzvunun büyüklüğü ilişkilendirilemiyor :)))

Back
X