• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımın ayakları çok mu büyük olacak?

Şimdiden oturup karalar mı bağladınız anlamadım. Yani boyu da uzar zaten 10 yaşındaymış boyuyla birlikte ayak numarası büyüyebilir. Yeter ki yürürken dengesini sağlayabilsin.
Yahu kizi ortalamanin kat be kat ustunde boyu , ayak numarasi ne olacak bu kadar uzun cocugun
Amac hava atmak mi anlamadim ki

Şimdi çok büyük olması güzel değil demişsiniz ama erkekler için tolerans gösteriyorsunuz mesela neden ayağı büyük olanın ç.kü büyük olur diye laf uydurulmuş. Ama kadınların ayağı büyük olmaz neden çünkü kadın, ayağıyla başka uzvunun büyüklüğü ilişkilendirilemiyor :)))
Yaaa nerden aklına geldi bu :KK71:

Yahu kizi ortalamanin kat be kat ustunde boyu , ayak numarasi ne olacak bu kadar uzun cocugun
Ben de anlamadım gelsin söylesin bakalım ama var böyle kadınlar. Benim boyum ortalamaydı ortaokulda mıydım neydi halam gelip ayak numaramı sormuştu söylemiştim aaa bu kadar büyümesin demişti kadında kibar durmazmış filan ayak numaram o zaman 38di hala öyle daha büyümedi. Bence halamın gözü kaldı ayaklarımda. Gayet de kibar gözüküyor ayaklarım değil 38 42 olsa yine kibar dururdu eminim :)

Mağazacılık sektöründe biri olarak 9 10 11 yaş kız ve erkek çocuklar 36 37 38 giyiyorlar zaten.

Yahu sizin kiziniz asiri uzun , ne bekliyorsunuz ki ayak numarasindan?
Anlamadim vayyy ne kadar uzun kiziniz var diyelim diye mi actiniz bu konuyu? Gercektrn anlayamadigim icin soruyorum ? Zira boy ve ayak numarasi arasinda ufacik cocuklar bile baglanti kurabilir , bu konuyu acma amaciniz nedir?
Aşırı uzun olduğunu düşünmüyordum sizden duydum ilk defa

10 yaşında kızım 37 numara giyiyor çok mu büyük olacak bizim kızın ayakları ya

Kız kardeşim 16 17den beri 40 numara giyiyor boyu 169 çokta uzun değil yani ama artık bulunuyor ayakkabılar.
Normalde de kadının ayak formuyla erkeğinki bir olmadigi için çok büyük bir görüntüsü yok

Yaaa nerden aklına geldi bu :KK71:
Ya burda böyle efsane konu bile var 😄 ayak numarasının p.nis (otosansür nedenim büyük sansür yazısı yememektir yoksa bu kelimeyle alıp veremediğim yok) boyuyla korelasyonu diye bir konu açmıştı üyenin biri 😂😂

Yalnız çok genelleme yapılmış, boy- ayak numarası arasında uyum bekliyorsunuz ama istisnai durumlar da var.mesela ben:halay:n1.68 boyum ve ayak numaram da 41.tam tersi örnek de demet Şener 1.76 boy yanılmıyorsam da 36 ayak numarasıydı.her zaman düşündüğünüz gibi olmuyor.Elim,parmaklarım da uzundur ama ayaklarım çok incedir, narin gözükür Allah’tan:KK24:ama büyürken çok üzülüyordum büyüyünce ameliyatla keserim diye düşünüyordum,küçükken bile farkındaydım bu durumun.

Ayrıca üzülmeyin artık çok fazla büyük beden ayakkabı satılıyor,Zara,deichmann, mango, h&m,yurtdışından sipariş.., her yerden temin edebilirsiniz.bunu dert edinip kızınızı da üzmeyin, özgüvenini düşürmeyin :KK200:

Ortalama 10 yaş icin 149-153 normal boy olarak gorunuyor. Konu sahibi zaten 150-155 arasi demiş. Bence bu bir asirilik yok. 😁

Daha uzayacaktir belki boyu ve ayak numarasi sabit kalabilir konu sahibi simdiden bisey soylemek yanlis olur. Tersi de olabilir 🙄

Ortalama 10 yaş icin 149-153 normal boy olarak gorunuyor. Konu sahibi zaten 150-155 arasi demiş. Bence bu bir asirilik yok. 😁

Daha uzayacaktir belki boyu ve ayak numarasi sabit kalabilir konu sahibi simdiden bisey soylemek yanlis olur. Tersi de olabilir 🙄
Hayır ortalamasi 129-149 , yani max 149 olur demek bu , eger 155 ise cok uzun demektir , o yas cocuk icin cok uzun boy 180 diildir ortslamanin üstü cok uzun oluyor zaten
Kim yazmis 149-153 u bilemiuorum ama googla sorsan cikar o yas ortalama boyu

Benimde orta okul döneminde ayaklarım yaşıtlarimkinden büyüktü tam olarak numara hatırlamıyorum ama söyle ki annem her ayakkabı aldığında vurmasın sıkmasın diye büyük numara alırdı doğruluğunu tam olarak bilmiyorum ama ayakkabılarımı kendim alamaya baslayinca mağaza sahibi büyük numara alma şuan hangisi tam oluyorsa onu al gelişim döneminde ayakların o kalıba göre büyür filan diye baya bisey anlatmıştı ki evet o gün bugündür 39 numara giyiyorum daha da büyüme di doğrusu sizde büyük numara alıyorsanız diye söylemiş olayım dedim :KK48:

Hayır ortalamasi 129-149 , yani max 149 olur demek bu , eger 155 ise cok uzun demektir , o yas cocuk icin cok uzun boy 180 diildir ortslamanin üstü cok uzun oluyor zaten

129-153 gormusum googleda. 155 dememis 50-55 arasi demiş yani sinirdadir muhtemelen. Simdiki cocuklari baya uzunlar artik bana normal gelmeye basladi. Gorumcemin kizini okuldan almaya gitmistik beraber ortaokul, ben kadar vardi neredeyse bazi cocuklar 🙄

Benim boyum 167 bana göre uzun olucak yaşıtlarını bilemem artık

Ya burda böyle efsane konu bile var 😄 ayak numarasının p.nis (otosansür nedenim büyük sansür yazısı yememektir yoksa bu kelimeyle alıp veremediğim yok) boyuyla korelasyonu diye bir konu açmıştı üyenin biri 😂😂
Bu cehaletle çocuk falan da yapıyo bunlar dimi vah vah 😅

10 yaşında kızım 37 numara giyiyor çok mu büyük olacak bizim kızın ayakları ya
13 yaşına kadar büyür ayaklar 13 yaşında kaç numara ise o numara kalır hep, 3 numara daha büyüme kapasitesi var ama bu bazen 1 olarak bile kalabilir. Yani dert etmeyin kısacası, herkesin ayakları aynı numara mı? Ayrıca sizin ayaklar ile ortalama bir numaraya ulaşacaktır.

Back
X