Kızımın Alnına doğru çıkan saçlar :(

edaveyilmaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
113
1
116
Manisa
Arkadaşlar bi kızım var 26 aylık. Saçları beline yaklaştı ama alnından çıkan minik saçlar canımı sıkıyor. Topluyorum suyla ıslatarak yapıştırıyorum ama kuruyunca çıkıyo alnına doğru yatıyo ve daha da çoğalacak die korkuyorum. Önerebileceğiniz birşey varmı bana? Teşekkürler...

7-8 yaşına gelince kendiliğinden dökülür demişti alında çıkan saçlar

Ben 25 yaşındayım küçüklük fotoğraflarıma bakıyorum o zaman da var şimdi de var.Dökülmeyince dökülmüyor.Birde çok kahkul kestirmeyin derim.

Bu alnına doğru olan saçlar kısa kısa tüy gibi değil mi?
Benim bildiğim saçı uzatılan tüm küçük kızlarda olur öyle minik antenimsi saçlar. Yeğenimde de vardı. Hem de kıvırcık olduğu için iyice zaptedilemezdi. Ama şimdi 9 yaşında ve saçları çok güzel. Arada kahkül yapar arada uzatır filan.
Doktora da danışşın derim. Belki ilerleyen yaşlarında hormonlarına filan bakarlar. Olmadı genç kızlığında lazerle halledersiniz.
Bilemiyorum cevabım ne kadar faydalı oldu ama.
Umarım sizi rahatlatmıştır.
Allah sağlık versin hepimizin evladına.:3:

Evet arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. 2011 de açılan başlık hala güncelliğini koruyor. Yıl 2015 ve kızımın saçları hala aynı. saçları çok güzel upuzun. Yüzü de küçük olduğu için alnına doğru çıkan saçlarından kurtulabilmiş değiliz. Yok mu daha iyi önerisi olan? Teşekkür ederim.

Arkadaşlar bi kızım var 26 aylık. Saçları beline yaklaştı ama alnından çıkan minik saçlar canımı sıkıyor. Topluyorum suyla ıslatarak yapıştırıyorum ama kuruyunca çıkıyo alnına doğru yatıyo ve daha da çoğalacak die korkuyorum. Önerebileceğiniz birşey varmı bana? Teşekkürler...
Evet arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. 2011 de açılan başlık hala güncelliğini koruyor. Yıl 2015 ve kızımın saçları hala aynı. saçları çok güzel upuzun. Yüzü de küçük olduğu için alnına doğru çıkan saçlarından kurtulabilmiş değiliz. Yok mu daha iyi önerisi olan? Teşekkür ederim.

Merhaba,

oncelikle bu durumu çok büyütmeyin derim.
çocuğunuz da sizin bu tavrınızdan etkilenip, kendisini çirkin, sorunlu ve mutsuz hissetmesin.

bu durum pekçok çocukta var gördüğüm kadarıyla.
özellikle uzun saçlı çocuklarda, saçlar toplandığında daha da göze çarpıyor.

bazı arkadaşlar kahkül kestirmemeyi önermişler ama, bence tam tersi kahkül kesildiğinde bu minik ince saçlar daha az dikkat çekiyor.

böylece siz bunu bir sorum olarak görmekten kurtulursunuz, minik kızınız da saçı toplanırken bu minik saçlar yüzünden annesinin canının sıkkınlığını görmekten...

sevgiler...

Merhaba,

oncelikle bu durumu çok büyütmeyin derim.
çocuğunuz da sizin bu tavrınızdan etkilenip, kendisini çirkin, sorunlu ve mutsuz hissetmesin.

bu durum pekçok çocukta var gördüğüm kadarıyla.
özellikle uzun saçlı çocuklarda, saçlar toplandığında daha da göze çarpıyor.

bazı arkadaşlar kahkül kestirmemeyi önermişler ama, bence tam tersi kahkül kesildiğinde bu minik ince saçlar daha az dikkat çekiyor.

böylece siz bunu bir sorum olarak görmekten kurtulursunuz, minik kızınız da saçı toplanırken bu minik saçlar yüzünden annesinin canının sıkkınlığını görmekten...

sevgiler...

Teşekkür ederim canım.

Back
X