Doğuma Hazırlık Kızımın Adı Masal mı olsun Mina mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Masal mı Mina mı ?

• MASAL

OY: 46 54,8%
  • MİNA

OY: 38 45,2%

• Ankete Katılan
    84
  • Anket Kapalı .
benimde kizim olursa kesinlikle masal koyacagim. cok farkli ve herkezlerde olmyayan bir isim bence ve tabiki cok anlamli

dogum yapmissinz bebisinizin ismide masal olmus ne güzel.suan hamileyim cinsiytei henüz belli degil kizim olursa ismi masal olucak esimi 2 sende ikna ettim :) ilk baslarda sicak bakmiyodu bu isme

Son düzenleme:
öncelikle cevap veren herkese çok teşekkürler.
Kararımız belli oldu.
Anket sonucunda da yüksek çıkan isim benim gönlümden geçen oldu.
Sadece bir ilave ile kızımın adı çiğdem masal olucak inşallah
çiğdem kayınvalidemin ismi.
Hem onun gönlü olucak hemde benim istediğim.

çok düşündüm masal ismi çok iddialı belki.ilerde kızım bana teşekkürmü eder kızar bilmiyorum ama kararım bu.
Melek kızıma bu ismin çok yakışıcağından, iş kadınıda olsa ,sanatlada ilgilense kısaca ne meslek seçerse seçsin bu ismi çok güzel taşıcağından eminim.

Herkese tekrar tekrar çok teşekkürler...:enbuyukkk:

merhabalar çok merak ediyorum kızınız nasıl biri bende bu ismi çok seviyorum ama buyukler biraz begenmedi gibi eşimle ben bu isim üzerinde duruyoruz kızınızın ismi konusunda çevreden gelen tepkiler kendisi nasıl bilgilendiriseniz çok sevinirim çok çok teşekkürler

Hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun inşallah cnm. İsimlere gelince Mina'ın anlamı 1. Camın ana maddesi. 2. Liman, iskele. 3. Gökyüzü.
Halk hikayelerine ise MASAL denir.

İki isim de kulağa hoş gelen fakat anlam olarak çok ta hoş olmayan isimler cnm.
Düşünsene Masal ismini verdiğini "kızım sen hikayesin" anlamı vermiş oluyorsun. Masallar halk dilinde anlatılarak oluşan kısa hikayelerdir. Yani bir kız çocuğunda hoş olmadığını düşünüyorum. :54:

masal masal masal diyorum başkada bişe demiyorum bende çok seviyorum bu ismi hem dediğiniz gibi onu beklerken ve o karnınızdayken onunla ilgili düşünceleriniz hayalleriniz yapmak istedikleriniz masal gibi olmuştur o nedenle yaşadığınız en güzel duygunun adıda tadıda masalgibi olsun kızınızın adı masal olsun :nazar:ayyy ben niye bu kadar ısrar ettiysem şaştım kendime ne yapim bu ismi çok seviyorum:34::34:

Back
X