- 24 Mayıs 2021
- 292
- 497
- Konu Sahibi Mavimiresl
Prof. Dr. Selahattin Özmen i bir araştırın derim. Türkiye’de yüz nakli yapmış biri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşadığınız olay öncelikle çocuklar için ardindan sizin için travmatik bir olay. İki çocuğunuzun da mutlaka bir uzmandan psikolojik ve gelişimsel destek almasi gerekiyor. Bir psikolog a veya Çocuk Gelişimi uzmanina danışın bu konuyuİyi günler Hanimlar konuya hemen giriyorum. Kızım 6 yasindayken bi kaza gecirdi, eskiden cevirmeli atli karincalar salincaklar vardir ya gittigimiz bir mekanda bunlardan vardi arkadasimin 2 cocugu ve benim ozamanlar 9 ve 6 yasindaki cocuklarimda bunlara bindiler bi yandan ceviriyolar yani gorunuste bakılırsa cok saglam ve gittigimiz yerde yaşam alani at binme yerleri oyun alanlari kahvalti mekanları var ama maalesef bu atli karinca yere cok saglam montali değilmiş ve cok gürültülü bir sekilde gozumuzun önünde devrildi inanin o anı hatirladikca bile cok kötü oluyorum savaş alani gibi oldu biran orasi koşuşturan koşuşturana. Oglum en alttan çıktı cok şükür biseyi yoktu kizim zincirlere dolanmis ayirdik ordan cikardik diger cocuklar (2) salincak birini firlatmis disari biride boşluğa gelmiş. Ama kızımın kolunda kırık ve derin bir yarık açılma yani dilim varmiyor kolu sallanir sekildeydi bilegin yan tarafi ve biraz üstü kopma derecesinde. Neyse direk simdiye geciyim. Olayin üzerinden 2 sene gecti ve cok şükür kolunu elini bilegini kullanabiliyor ama derin bir iz kaldi şuan 8 yasinda ve dokuda azalmalar var derin yarık oldugu icin birlesme yerleri yoğun dikiş yerleri cok belli. Surekli goren insanlar soruyor ve ister istemez kızım cok üzülüyor ve hep hatirliyor ayni durumu. Bilgisi olan lutfen yazarmi bu yaş gurubuna yapilabilecek bi tedavi varmı estetik olarak goruntuyu biraz daha duzeltecek en azindan dikkat cekecek gibi bi goruntuyu azaltmakta olur. Bu arada ameliyat sonrasi kremleri denedim maalesef faydali olmadi. Doktor vs onerisini açığım
Kız öncelikle çok büyük geçmiş olsun inanın görmedim ama gözümde canlandı ao an ve çok üzüldüm plastik cerrahisi konusunda bilgim yok ama çevrede duyarsam dizede bildiricem inanın doktor vs bu alan bildiğim duyduğum kims eyok yardımcı olmayı çok isterdim ama fırsat bulurs duyarsam size paylasicam Allah'ım beterinden korusun evlatlarımızla sinamasin biziİyi günler Hanimlar konuya hemen giriyorum. Kızım 6 yasindayken bi kaza gecirdi, eskiden cevirmeli atli karincalar salincaklar vardir ya gittigimiz bir mekanda bunlardan vardi arkadasimin 2 cocugu ve benim ozamanlar 9 ve 6 yasindaki cocuklarimda bunlara bindiler bi yandan ceviriyolar yani gorunuste bakılırsa cok saglam ve gittigimiz yerde yaşam alani at binme yerleri oyun alanlari kahvalti mekanları var ama maalesef bu atli karinca yere cok saglam montali değilmiş ve cok gürültülü bir sekilde gozumuzun önünde devrildi inanin o anı hatirladikca bile cok kötü oluyorum savaş alani gibi oldu biran orasi koşuşturan koşuşturana. Oglum en alttan çıktı cok şükür biseyi yoktu kizim zincirlere dolanmis ayirdik ordan cikardik diger cocuklar (2) salincak birini firlatmis disari biride boşluğa gelmiş. Ama kızımın kolunda kırık ve derin bir yarık açılma yani dilim varmiyor kolu sallanir sekildeydi bilegin yan tarafi ve biraz üstü kopma derecesinde. Neyse direk simdiye geciyim. Olayin üzerinden 2 sene gecti ve cok şükür kolunu elini bilegini kullanabiliyor ama derin bir iz kaldi şuan 8 yasinda ve dokuda azalmalar var derin yarık oldugu icin birlesme yerleri yoğun dikiş yerleri cok belli. Surekli goren insanlar soruyor ve ister istemez kızım cok üzülüyor ve hep hatirliyor ayni durumu. Bilgisi olan lutfen yazarmi bu yaş gurubuna yapilabilecek bi tedavi varmı estetik olarak goruntuyu biraz daha duzeltecek en azindan dikkat cekecek gibi bi goruntuyu azaltmakta olur. Bu arada ameliyat sonrasi kremleri denedim maalesef faydali olmadi. Doktor vs onerisini açığım
Siz söyleynce google'a ismini yazdım. Yüzğnden tanıdım birkaç haberde başarılı operasyonunu ben de görmüştüm. Hatta kulak yapıyordu sanırım kulağı olmadan doğan çocuklaraasla öyle düşünmeyin alanında en iyisi emin olun çok faydalanıp memnun kalacaksınız dediğim gibi kendisinin yardımı dokunmasa x kişiye gidin diye çok doğru yönlendirme yapacaktır şu hayatda kimse için kefil olamam ama dr.mutaf için olurum yaptığı işlere bakın göreceksiniz yüzü olmayana nakilsiz yüz yapabilen bir adam avrupadan çağırıyorlar eğitimler veriyor randevu bulabilirseniz çok faydası olacaktır
Çok geçmiş olsun kantoran yağı sürün çok faydası oluyorİyi günler Hanimlar konuya hemen giriyorum. Kızım 6 yasindayken bi kaza gecirdi, eskiden cevirmeli atli karincalar salincaklar vardir ya gittigimiz bir mekanda bunlardan vardi arkadasimin 2 cocugu ve benim ozamanlar 9 ve 6 yasindaki cocuklarimda bunlara bindiler bi yandan ceviriyolar yani gorunuste bakılırsa cok saglam ve gittigimiz yerde yaşam alani at binme yerleri oyun alanlari kahvalti mekanları var ama maalesef bu atli karinca yere cok saglam montali değilmiş ve cok gürültülü bir sekilde gozumuzun önünde devrildi inanin o anı hatirladikca bile cok kötü oluyorum savaş alani gibi oldu biran orasi koşuşturan koşuşturana. Oglum en alttan çıktı cok şükür biseyi yoktu kizim zincirlere dolanmis ayirdik ordan cikardik diger cocuklar (2) salincak birini firlatmis disari biride boşluğa gelmiş. Ama kızımın kolunda kırık ve derin bir yarık açılma yani dilim varmiyor kolu sallanir sekildeydi bilegin yan tarafi ve biraz üstü kopma derecesinde. Neyse direk simdiye geciyim. Olayin üzerinden 2 sene gecti ve cok şükür kolunu elini bilegini kullanabiliyor ama derin bir iz kaldi şuan 8 yasinda ve dokuda azalmalar var derin yarık oldugu icin birlesme yerleri yoğun dikiş yerleri cok belli. Surekli goren insanlar soruyor ve ister istemez kızım cok üzülüyor ve hep hatirliyor ayni durumu. Bilgisi olan lutfen yazarmi bu yaş gurubuna yapilabilecek bi tedavi varmı estetik olarak goruntuyu biraz daha duzeltecek en azindan dikkat cekecek gibi bi goruntuyu azaltmakta olur. Bu arada ameliyat sonrasi kremleri denedim maalesef faydali olmadi. Doktor vs onerisini açığım
Geçmiş olsunİyi günler Hanimlar konuya hemen giriyorum. Kızım 6 yasindayken bi kaza gecirdi, eskiden cevirmeli atli karincalar salincaklar vardir ya gittigimiz bir mekanda bunlardan vardi arkadasimin 2 cocugu ve benim ozamanlar 9 ve 6 yasindaki cocuklarimda bunlara bindiler bi yandan ceviriyolar yani gorunuste bakılırsa cok saglam ve gittigimiz yerde yaşam alani at binme yerleri oyun alanlari kahvalti mekanları var ama maalesef bu atli karinca yere cok saglam montali değilmiş ve cok gürültülü bir sekilde gozumuzun önünde devrildi inanin o anı hatirladikca bile cok kötü oluyorum savaş alani gibi oldu biran orasi koşuşturan koşuşturana. Oglum en alttan çıktı cok şükür biseyi yoktu kizim zincirlere dolanmis ayirdik ordan cikardik diger cocuklar (2) salincak birini firlatmis disari biride boşluğa gelmiş. Ama kızımın kolunda kırık ve derin bir yarık açılma yani dilim varmiyor kolu sallanir sekildeydi bilegin yan tarafi ve biraz üstü kopma derecesinde. Neyse direk simdiye geciyim. Olayin üzerinden 2 sene gecti ve cok şükür kolunu elini bilegini kullanabiliyor ama derin bir iz kaldi şuan 8 yasinda ve dokuda azalmalar var derin yarık oldugu icin birlesme yerleri yoğun dikiş yerleri cok belli. Surekli goren insanlar soruyor ve ister istemez kızım cok üzülüyor ve hep hatirliyor ayni durumu. Bilgisi olan lutfen yazarmi bu yaş gurubuna yapilabilecek bi tedavi varmı estetik olarak goruntuyu biraz daha duzeltecek en azindan dikkat cekecek gibi bi goruntuyu azaltmakta olur. Bu arada ameliyat sonrasi kremleri denedim maalesef faydali olmadi. Doktor vs onerisini açığım
İyi günler Hanimlar konuya hemen giriyorum. Kızım 6 yasindayken bi kaza gecirdi, eskiden cevirmeli atli karincalar salincaklar vardir ya gittigimiz bir mekanda bunlardan vardi arkadasimin 2 cocugu ve benim ozamanlar 9 ve 6 yasindaki cocuklarimda bunlara bindiler bi yandan ceviriyolar yani gorunuste bakılırsa cok saglam ve gittigimiz yerde yaşam alani at binme yerleri oyun alanlari kahvalti mekanları var ama maalesef bu atli karinca yere cok saglam montali değilmiş ve cok gürültülü bir sekilde gozumuzun önünde devrildi inanin o anı hatirladikca bile cok kötü oluyorum savaş alani gibi oldu biran orasi koşuşturan koşuşturana. Oglum en alttan çıktı cok şükür biseyi yoktu kizim zincirlere dolanmis ayirdik ordan cikardik diger cocuklar (2) salincak birini firlatmis disari biride boşluğa gelmiş. Ama kızımın kolunda kırık ve derin bir yarık açılma yani dilim varmiyor kolu sallanir sekildeydi bilegin yan tarafi ve biraz üstü kopma derecesinde. Neyse direk simdiye geciyim. Olayin üzerinden 2 sene gecti ve cok şükür kolunu elini bilegini kullanabiliyor ama derin bir iz kaldi şuan 8
Çok geçmiş olsun hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama Antalya’ya Akdeniz üni bu konularda çok iyiİyi günler Hanimlar konuya hemen giriyorum. Kızım 6 yasindayken bi kaza gecirdi, eskiden cevirmeli atli karincalar salincaklar vardir ya gittigimiz bir mekanda bunlardan vardi arkadasimin 2 cocugu ve benim ozamanlar 9 ve 6 yasindaki cocuklarimda bunlara bindiler bi yandan ceviriyolar yani gorunuste bakılırsa cok saglam ve gittigimiz yerde yaşam alani at binme yerleri oyun alanlari kahvalti mekanları var ama maalesef bu atli karinca yere cok saglam montali değilmiş ve cok gürültülü bir sekilde gozumuzun önünde devrildi inanin o anı hatirladikca bile cok kötü oluyorum savaş alani gibi oldu biran orasi koşuşturan koşuşturana. Oglum en alttan çıktı cok şükür biseyi yoktu kizim zincirlere dolanmis ayirdik ordan cikardik diger cocuklar (2) salincak birini firlatmis disari biride boşluğa gelmiş. Ama kızımın kolunda kırık ve derin bir yarık açılma yani dilim varmiyor kolu sallanir sekildeydi bilegin yan tarafi ve biraz üstü kopma derecesinde. Neyse direk simdiye geciyim. Olayin üzerinden 2 sene gecti ve cok şükür kolunu elini bilegini kullanabiliyor ama derin bir iz kaldi şuan 8 yasinda ve dokuda azalmalar var derin yarık oldugu icin birlesme yerleri yoğun dikiş yerleri cok belli. Surekli goren insanlar soruyor ve ister istemez kızım cok üzülüyor ve hep hatirliyor ayni durumu. Bilgisi olan lutfen yazarmi bu yaş gurubuna yapilabilecek bi tedavi varmı estetik olarak goruntuyu biraz daha duzeltecek en azindan dikkat cekecek gibi bi goruntuyu azaltmakta olur. Bu arada ameliyat sonrasi kremleri denedim maalesef faydali olmadi. Doktor vs onerisini açığım
Mesajlara dönüş yapamadim kusura bakmayin. Bu orada olan 2. Olay bizden bir hafta oncesinde de hemsirenin cocugu kalmis o salincaklarin altinda ve ambulansla getirmisler o cocuguda ama kirik cikik vs bisey yokmus biz bunu tesadüfen kızımı hastaneye goturdugumuzde ogrendik olay günü. Eşim buranin saygın taninmis insanlarindandir olay yerinin sahibide o sekilde biz ilk sikayetci olmak konusunda kararliydik hatta olayi yasayan hemşire de ayni seyi soyledi birlikte sikayetci olalim dedi olayin oldugu yer baya büyük bi yer cok fazla calisani var sikayetci olsaydik büyük ihtimal kapanirdi ve oradakiler işsiz kalirdi. Sahibi ailesi cok geldiler gittiler araya bir sürü insan girdi. Aile tedavi masraflarini ustlenmek istediler ama biz bunu kabul etmedik cok fazla samimi olmadan çünkü gördükçe sinirimiz bozuluyordu belki bu kaza kader basimiza gelecekti ama benzeri olay yasanmisken o salincagi niye kaldirmadilarki ordan kizgindik. Ve benim diğer cocugum zayif oldugu icin kurtuldu birazda çünkü en tehlikeli yerden demir yığını olan yerden oğlum çıktı. yani dua etsinler orda calisan cok fazla insan olduğuna. Kimsenin ekmegiyle oynamak istemedik. Sonrasinda pedagog bizim kizimizla olayin oldugu yere gitmemizi biraz vakit geçirmemiz gerekli olduğunu soyledi yani yasadigimiz olayi kizim icin hafife indirip normallesme adina iyilesince uzun bi sure sonra kızımda tamam anne gidelim bende atlara bakarim dedi gittigimizde o oyuncağı kaldirmislardi.Geçmiş olsun öncelikle yanlış anlamazsaniz o dönem şikayetçi oldunuzmu tazminat vs.su an tıp çok ileri derecede ilerledi estetik olarak maddi anlamda size destek olmuş olurdu
1 hafta önce ordan döndüm bilseydim keske bi sekilde randevu bulmaya calisirdim ama yinede arastircam cogu arkadas orayi önerdi 8 saatlik yol bi sorun olmazÇok geçmiş olsun hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama Antalya’ya Akdeniz üni bu konularda çok iyi
Çok çok geçmiş olsun. Kuşburnu çekirdeği yağı kullanmanızı öneririm aromaterapi ürünleri satan eczanelerden saf kuşburnu çekirdeği yağı alıp her gün sabah akşam bebek yağı gibi sürün skarlı bölgeye. Bu yağ ciltte eskiden kalma izleri gidermesiyle bilinir aromaterapide. Baz yağ olduğu için rahatlıkla uygulayabilirsiniz zaten yaşı da uygun yağ kullanımına. En az 2 ay devam edin izler silinecektir Allahın izniyle, göreceksiniz. Tekrar çok geçmiş olsunİyi günler Hanimlar konuya hemen giriyorum. Kızım 6 yasindayken bi kaza gecirdi, eskiden cevirmeli atli karincalar salincaklar vardir ya gittigimiz bir mekanda bunlardan vardi arkadasimin 2 cocugu ve benim ozamanlar 9 ve 6 yasindaki cocuklarimda bunlara bindiler bi yandan ceviriyolar yani gorunuste bakılırsa cok saglam ve gittigimiz yerde yaşam alani at binme yerleri oyun alanlari kahvalti mekanları var ama maalesef bu atli karinca yere cok saglam montali değilmiş ve cok gürültülü bir sekilde gozumuzun önünde devrildi inanin o anı hatirladikca bile cok kötü oluyorum savaş alani gibi oldu biran orasi koşuşturan koşuşturana. Oglum en alttan çıktı cok şükür biseyi yoktu kizim zincirlere dolanmis ayirdik ordan cikardik diger cocuklar (2) salincak birini firlatmis disari biride boşluğa gelmiş. Ama kızımın kolunda kırık ve derin bir yarık açılma yani dilim varmiyor kolu sallanir sekildeydi bilegin yan tarafi ve biraz üstü kopma derecesinde. Neyse direk simdiye geciyim. Olayin üzerinden 2 sene gecti ve cok şükür kolunu elini bilegini kullanabiliyor ama derin bir iz kaldi şuan 8 yasinda ve dokuda azalmalar var derin yarık oldugu icin birlesme yerleri yoğun dikiş yerleri cok belli. Surekli goren insanlar soruyor ve ister istemez kızım cok üzülüyor ve hep hatirliyor ayni durumu. Bilgisi olan lutfen yazarmi bu yaş gurubuna yapilabilecek bi tedavi varmı estetik olarak goruntuyu biraz daha duzeltecek en azindan dikkat cekecek gibi bi goruntuyu azaltmakta olur. Bu arada ameliyat sonrasi kremleri denedim maalesef faydali olmadi. Doktor vs onerisini açığım
Yaz sezonu oldugu icin sadece aksamlari kullansam nasil olur cok sagolun bu aradaÇok çok geçmiş olsun. Kuşburnu çekirdeği yağı kullanmanızı öneririm aromaterapi ürünleri satan eczanelerden saf kuşburnu çekirdeği yağı alıp her gün sabah akşam bebek yağı gibi sürün skarlı bölgeye. Bu yağ ciltte eskiden kalma izleri gidermesiyle bilinir aromaterapide. Baz yağ olduğu için rahatlıkla uygulayabilirsiniz zaten yaşı da uygun yağ kullanımına. En az 2 ay devam edin izler silinecektir Allahın izniyle, göreceksiniz. Tekrar çok geçmiş olsun
İyi günler Hanimlar konuya hemen giriyorum. Kızım 6 yasindayken bi kaza gecirdi, eskiden cevirmeli atli karincalar salincaklar vardir ya gittigimiz bir mekanda bunlardan vardi arkadasimin 2 cocugu ve benim ozamanlar 9 ve 6 yasindaki cocuklarimda bunlara bindiler bi yandan ceviriyolar yani gorunuste bakılırsa cok saglam ve gittigimiz yerde yaşam alani at binme yerleri oyun alanlari kahvalti mekanları var ama maalesef bu atli karinca yere cok saglam montali değilmiş ve cok gürültülü bir sekilde gozumuzun önünde devrildi inanin o anı hatirladikca bile cok kötü oluyorum savaş alani gibi oldu biran orasi koşuşturan koşuşturana. Oglum en alttan çıktı cok şükür biseyi yoktu kizim zincirlere dolanmis ayirdik ordan cikardik diger cocuklar (2) salincak birini firlatmis disari biride boşluğa gelmiş. Ama kızımın kolunda kırık ve derin bir yarık açılma yani dilim varmiyor kolu sallanir sekildeydi bilegin yan tarafi ve biraz üstü kopma derecesinde. Neyse direk simdiye geciyim. Olayin üzerinden 2 sene gecti ve cok şükür kolunu elini bilegini kullanabiliyor ama derin bir iz kaldi şuan 8 yasinda ve dokuda azalmalar var derin yarık oldugu icin birlesme yerleri yoğun dikiş yerleri cok belli. Surekli goren insanlar soruyor ve ister istemez kızım cok üzülüyor ve hep hatirliyor ayni durumu. Bilgisi olan lutfen yazarmi bu yaş gurubuna yapilabilecek bi tedavi varmı estetik olarak goruntuyu biraz daha duzeltecek en azindan dikkat cekecek gibi bi goruntuyu azaltmakta olur. Bu arada ameliyat sonrasi kremleri denedim maalesef faydali olmadi. Doktor vs onerisini açığım