- 21 Mart 2020
- 6
- 1
- 1
- 45
- Konu Sahibi Gysmns2016
-
Birincisi uvey degil oz kardesler. Ikincisi tanıştırmalisiniz. Hayat bu bilemezsiniz yarin bir gun birbirlerine asik falan olurlar. Tanıştırıp ayni evde yasamaya baslamayacaksiniz sonucta. Terbiyesi bozulmaz merak etmeyin.Merhaba, kizim 4 bucuk yasinda, ve babadan ayri 3 aydan beri, yani ayrildik daha bosanma acmadik, esimin benden önceki evliliginden oglu var, su an 12 yasinda, sizce kizima söylemelimiyim, ben kizimi cok terbiyeli saygili bir egitim veriyorum, ama esimin oglu hic terbiyeli degil. Bana akil verin, kizimla tanistirmalimiyim?
Merhaba, kizim 4 bucuk yasinda, ve babadan ayri 3 aydan beri, yani ayrildik daha bosanma acmadik, esimin benden önceki evliliginden oglu var, su an 12 yasinda, sizce kizima söylemelimiyim, ben kizimi cok terbiyeli saygili bir egitim veriyorum, ama esimin oglu hic terbiyeli degil. Bana akil verin, kizimla tanistirmalimiyim?
Süper kesınlıkle katılıyorum. Bencede kesınlıkle öz oluyorlar ben anne tarafı olsam bile :) benimde 2.evlılıgım oncekınden bır oglum var ve bir oglum da bu evlılıgımden oldu sımdı üveymı oluyorlar asla kabul etmiyorum :) ama arkadas cok guzel bıryere değinmiş. Bence de tanıstırılmalı.Birincisi uvey degil oz kardesler. Ikincisi tanıştırmalisiniz. Hayat bu bilemezsiniz yarin bir gun birbirlerine asik falan olurlar. Tanıştırıp ayni evde yasamaya baslamayacaksiniz sonucta. Terbiyesi bozulmaz merak etmeyin.
Birincisi uvey degil oz kardesler. Ikincisi tanıştırmalisiniz. Hayat bu bilemezsiniz yarin bir gun birbirlerine asik falan olurlar. Tanıştırıp ayni evde yasamaya baslamayacaksiniz sonucta. Terbiyesi bozulmaz merak etmeyin.
Baba tarafından öz demek daha doğru.Tesekkür ederim, ama benden olmadiginicin benim gözümde üvey oluyor, bakis ve halk acisinda öz olabilir benim icin degil.
olabilir sonuçta kızının öz abisi ayni soyad ayni kandan taşıyor anne ayri olsada onlar öz .Tesekkür ederim, ama benden olmadiginicin benim gözümde üvey oluyor, bakis ve halk acisinda öz olabilir benim icin degil.
Çok zor bir süreç ama ben anne baba bir olmadiktan sonra özlüğü kabul etmiyorum önce onu belirteyim. Ama anne kız her zaman arkadaştır iyi bir sırdaştır netice de ortada bir kan bağı var yarın öbürgün karşı tarafın bak annen sana söylemedi işte sözlerini işitmemekiçin ve kızınız ile her zaman sadakat boyutunda olmak için söylemeniz daha mantıklı olmaz mı?Ayrıca siz söylediğiniz gibi eğittiğiniz öğrettiğiniz müddetçe asla gördüklerinden taviz vermez sadece kapma çağları olduğu için tabi ki de gördüğü farklı şeyler var ise daha sonra yapmaya niyetlenebilir ama başında siz olduğunuz ve herşeyi doğrusu ile yanlışı ile anlattığınız müddetçe kendi benliğinden taviz vermeyeceğini düşünüyorum kızınızın. Ayrıca abisinin bile sizden öğrenebileceği çok şey bile olabilir ileri ki hayatında olur mu olur her zaman yapıcı ılımlı sabırlı olmanız da fayda var,kızınızla mutluluklar
istediginiz kadar benim icin oz degil diyin bakis acisi ve halk gozunde degil kan bagi olarak oz kardesler. Bilimin sozu gecer sizin degil!! Tanistirip tanistirmamak size kalmis ama oz be oz kardesiTesekkür ederim, ama benden olmadiginicin benim gözümde üvey oluyor, bakis ve halk acisinda öz olabilir benim icin degil.
Şimdiye kadar tanışmamış olmaları tuhaf. Babasından niye korkuyor kızınız?Cok tesekkür ederim cok güzel aciklamissiniz, aynen cok zor benim icinde kizim icinde. Üzerine benim türkiyede kimsem yok, yani kizimla tekiz burda. Kizim 4 bucuk yasinda, ben nasil söylim, bastan sadece tanistirmalimiyim, veya nasil yapayim, kizim cok icine atan bir cocuk, babasini kesinlikle istemiyor, kötülük yapacak diye. Piskologa gitmeye zamanim yok, yoksa soracagim nasil adim atayim diye, calisiyorum ve kizim anaokuluna basladi yeni. Biraz daha yardimci olurmusunuz. Sizin cevabiniz oldukca mantikli ve acitmadan geldi.
Cok tesekkür ederim cok güzel aciklamissiniz, aynen cok zor benim icinde kizim icinde. Üzerine benim türkiyede kimsem yok, yani kizimla tekiz burda. Kizim 4 bucuk yasinda, ben nasil söylim, bastan sadece tanistirmalimiyim, veya nasil yapayim, kizim cok icine atan bir cocuk, babasini kesinlikle istemiyor, kötülük yapacak diye. Piskologa gitmeye zamanim yok, yoksa soracagim nasil adim atayim diye, calisiyorum ve kizim anaokuluna basladi yeni. Biraz daha yardimci olurmusunuz. Sizin cevabiniz oldukca mantikli ve acitmadan geldi.
Anne bir baba ayri olsa da uvey olmaz ayni karinda yatmis iki kardes nasil uvey olabilir? Azicik kadin olarak kendinizi degerli görün. Ikinci evliliklerini yapan iki insanin ilk evliliklerinden olan çocukları birbirine karsi üvey olur ancak.olabilir sonuçta kızının öz abisi ayni soyad ayni kandan taşıyor anne ayri olsada onlar öz .
anne bir baba ayrı olursa üvey sayılır.
Şimdiye kadar tanışmamış olmaları tuhaf. Babasından niye korkuyor kızınız?
Fiziksel şiddet mi var?bana yaptigini gördügü icin, davranislariniherseyikizimin önünde yasattigi icin herhalde. Korkuyor nedenide anne sana yine kötülük yapar babam gelirse diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?