Bebek Beslenmesi kızımi gündüz sütten kestim ya gece

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

consent

eşime aşığım
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
355
0
26
Niğde
kızımi 15 aylıkken dr da isteği ile gündüz sütten kestim gerçi ben tamamen kesmek istiyordum fakat cesaret edemedim ilk günler çok çok zordu kızımla oturup ağlıyor uyumasi beni çok yordu çünkü meme de uyuyordu kucağımda sağlayarak alıştirdim yerine koyarken ağlardi tekrar sallardim artık hiç gücüm kalmıyordu bu yüzden gece verdim her gece bugün yarın kesecem derken 2 ay geçti:( ve ben gün doğduktan sonra vermiyordum ki anlamasın diye ama bir pazar sinirlendim ve eşimle yatmak varken neden uyanayim dedim kızım yine uyku halindeydi ama verdim daha sonra bir gün gündüz uykusunda artık kollarım kopana kadar salladım tam yerine uzandiriyorken ağladı dayanamadım yorgunluktan tekrar verdim ama kızım yine uyku halindeydi bu gece yatarkende böyle oldu ama her emzirdigimde ağlamamak için kendimi zor tutuyordum çok zoruma gidiyordu ilk zamanlar o kadar eziyet çektikten sonra yenilmek ve gece kucağımda sallayip yatırırken yine yerine koyarken uyandi ve verdim bu sefer hemen uyumadi gözlerine açtı ve bana bakarak emdi o an okadar sinirlendim ki anlatamam ve şimdi kızım gece yatarken yatak odasını göstererek ağlıyo uyumuyo sizce bir kereden keseyim mi ama nasıl lütfen yardımci olun bana

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

canım aynı sorunları birçoğumuz yaşadık.öncelikle sakin ol.
bıraktırdıktan sonrada vicdan yapıyorsun çünkü.

keseceksen hepten keseceksin,akşam verip gündüz vermemen yanlış,
bu şekilde bıraktıramassın.çocuğada işkence olur.

canım aynı sorunları birçoğumuz yaşadık.öncelikle sakin ol.
bıraktırdıktan sonrada vicdan yapıyorsun çünkü.

keseceksen hepten keseceksin,akşam verip gündüz vermemen yanlış,
bu şekilde bıraktıramassın.çocuğada işkence olur.

Haklısın ama nasıl kesecem ayakta sallansa çok iyi olurdu

bant yapıştıran var,ben domates salçası sürdüm.
kırmızı olduğunu görünce önce şaşırdı,sonra da ağzına almaya çalıştı.
bende oyunla aa annenin memesi ee olmuş dedim.ondan sonra oyuna çevirdik.
birkaç defa daha istedi,tekrar kırmızı olduğunu görünce almadı.her istediğinde kendi kendine annenin memesi
ee olmuş dedi.bende gülerek evet ee olmuş dedim.bir kerede bıraktırdım.kararlı olman gerekiyor.
ben tam 2 yaşında bıraktırdım.aradan 3-4 ay geçmesine rağmen bazen hala memeye bakim mi diyor.hayır diyorum.
ama ağlama sızlama yok.yani konuşarak artık büyüdün,memeyi bırakman lazım gibi konuşmalar pek
geçerli olmuyor.memeyi alamayacağını görmesi gerekiyor.

tavsiyem sabrın varsa biraz daha sabret.ben hala vicdan yapıyorum.
çünkü emerken çok mutlu oluyorlar,bir daha da ememeyeceklerine göre.bıraktırırken
anne psikolojiside mahvoluyor.
neyse sana kolay gelsin.

Back