Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanepe çok yüksek değildir heralde ağlaması falan nasıl her zamanki gibimi?
sağol güzelim ...yaa ..içim rahatladı biraz ...kafasının üstüne düşmedi yan düştü..arkadaşın dediğine katılıyorum ağlaması nasıl her zamankinden farklı mı ona dikkat et bir de uyuklama ve kusma var mı onu muhakkak takip et ama bence en doğrusu bir sağlık kuruluşuna başvur...
Benim kızım da ilk düştüğünde 6 aylıktı ve kafasının üzerine düştü ve bir anda oldu nasıl olduğunu anlaymadık bile ( sonrasında yaramazlığı yüzünden kaç kere düştü onun hoplayıp zıplayıp düşmelerini ben yapsam kesin bir yerim kırılırdı Rabbim onları koruyor ama dediğim gibi kusma ve uyuklama hali varsa bir sağlık kuruluşuna git...
tekrar geçmiş olsun gülü güle büyüt bebeğini
çok sağol güzelim yaa..bunu öğrendiğim iyi oldu..şimdi fitilin etkisi geçmiştir artık...kalktı emzirdim geri yatırdım bir sorun gözükmüyor :))kafasina dusmedigine gore ve hala aci aci aglamadigina gore telas edecek bir sey yok gibi.Ilk anda yapilmasi gereken bebegi ciplak soyup heryerini dikkatlice kontrol etmek.Eger kafasinda sislik,kizariklik varsa,kusmasi varsa ve normalden fazla uyuyorsa(uykudan basini kaldiramiyor haldeyse) doktora danismalisin.Aksi gibi asi olmus yavru bir de,simdi uyku hali olmasi dogal,hangisinden diye ayirt etmen zor gibi.Sadece aklinda bulunsun,oldu da dusme nedeniyle cocugu doktora goturmen gerekirse,cok iyi muayenesi yapilmadan ve cok gerekli olmadan rontgen cektirme(ne kadar zararli oldugunu ben ne yazik ki kizima rontgen cektirdikten sonra ogrendim).Gecmis olsun.
benım 3.5 aylık kızım kanepeden düştü. biraz agladı ama sonra cabucak sustu .kucagımda falan gezdirdim.şimdi de emdi ve uyuyo.inşallah bişey olmaz. ilk düştügünde cok ama cok korktum. şimdi uyuyor ama gözüm hep zerınde.nasıl uyudugunu inceliyorum öyle. aksi bişey olmasın diye. inşallah hiç bişey olmaz. düştügü yer 15- 20 cm bi yer . nasıl dustugunu gormedim.inşallah bas uzerı düşmemiştir.