Kızımı benden alabilirler mi?

Az evvel yolda pedagoga geliyoruz; trafik cevirmesi vardı cocuk tutturdu polis amcayla konuscamKizim bunlar trafik polisi dedik tutamadik acti cami kendiliginden "Polis amca bisey dicem bunu kagida yazar ve imzalar misiniz.ben bir daha babama gitmek istemiyorum"dedi polis bi şok oldu ne diyo bu diye."buyur tabi ama niye ki"dedi."cunku bana guzel davranmiyor ben orda rahat edemiyorum gitmek istemiyorum oraya"dedi polis sasirdi bir daha gorusuruz insallah dedi cami kapattik kizim sevinerek rahatlamis sekilde "ohhh bak anne hallettim soyledim polis amcaya artik gitmicem"diyo.cocuga "polisle konuscaksin seni alcaz vs "nasil germislerse stress yapmis cocuk bi anda rahatladi

Pedagogun raporunu mahkemeye delil olarak sunabilirsin. Ikincisi pedagog esliginde kizina sorsalar da ve kizin babayi tercik etse bile hakim 6 yasindaki bir cocugun tercihini cok dikkate almaz. Cocugun duzeni degismesin diye ve de o yastaki cocugun anne sefkatine ihtiyacinin karsilanmasi icin sana verir, endise etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…