• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımdaki kuru öksürük

birkadinbirannebirevlat

Elbet zorlukla birlikte kolaylık vardır🤲
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Mart 2023
354
588
23
30
Merhaba kızım 6 yaşında 3 gundur burun tıkanıklığı ve gece oksurugu vardi. Dün gündüz de öksürmeye baslayinca saglik ocagina götürdüm.
Iburamin cold
Macrol (antibiyotik)
Kreval
Brelax
Şurup verdi.
Kreval öksürük baskılayıcı , brelax nefes açıcı öksürük şurupları. Ikisini ayni anda vermem ne kadar dogru?
Bide bu kadar surup cok fazla degil mi?
Gece de ateslendi iburamin cold verdim düştü . Şimdi gündüz de 37.2 civarlarında ateşi.

Merhaba kızım 6 yaşında 3 gundur burun tıkanıklığı ve gece oksurugu vardi. Dün gündüz de öksürmeye baslayinca saglik ocagina götürdüm.
Iburamin cold
Macrol (antibiyotik)
Kreval
Brelax
Şurup verdi.
Kreval öksürük baskılayıcı , brelax nefes açıcı öksürük şurupları. Ikisini ayni anda vermem ne kadar dogru?
Gece de ateslendi iburamin cold verdim düştü . Şimdi gündüz de 37.2 civarlarında ateşi.
5 yaşında oğlumda da bi suredir kuru öksürükten şikayetçiyim doktora götürdüm sadece buhar makinesinde buhar yapmamı söyledi hiç ilaç vermedi

Antibiyotik kullanacaksaniz eğer
Sonrasında
6 ay boyunca Her ay farklı marka olmak üzere
probiyotik damla kullanin

Iburamin cold
Macrol (antibiyotik)
Kreval
Brelax
Şurup verdi.

5 yaşında oğlumda da bi suredir kuru öksürükten şikayetçiyim doktora götürdüm sadece buhar makinesinde buhar yapmamı söyledi hiç ilaç vermedi
Günlük otu kullanın

Bu arada bence çocuğunuz geniz akıntısına bağlı öksürüyor

Back