• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları kızımda vajinl akıntı var!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
E

EU3

Ziyaretçi
selam kızlar benim beş yaşında bir kızım var.geçen gün iç çamaşırını değiştirirken çamaşırının lekeli olduğunuı gördüm..vajina ağzındada hafif vardı akıntı...benim kızımda pişik çok oluyo sürekli acıdığını söylüyo..acaba kreştenmi mikrop kapıyor anlamıyorum. :sm_confused:ne olur yardımcı olun :((((((

slm canim ilik suyla yika devamli,birde ayaklari üsüyorsa kasinti kizariklik olur benim kiz 3,5 yasinda hic akinti görmedim,ama bazen soguk suyla yikarsam rahatsizlaniyor, bebe vücüt sampuaniyla sabah aksam wc yapinca ilik suyla sabinlayip yikarim rahatlar,ic camasirinida sIK SIK degistir,idrar sadece wc kagidiyla kuru sekilde temizlenirse kizariklik ve pisik olusur canim

saol feyzacım inşallah bir sorun yoktur.yarın dr. gidecez kızımla..

ihtaplanma yapmistir buda lekelenmeye yol aciyor krem tavsiye edebilirim ama sen yinede doktora gotur en sagliklisi gecmis olsun

üşütünce oluyor ayaklarını sağlam giydir özellıkle ayaklardan alıyor geçmiş olsun dr. ne söyledı yazarmısın sevgıleer

Back
X