• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımda vajinal mantar var yardım edin lütfen

Rabia_1

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2025
1
0
1
22
Kızım 15 aylık ve 1 haftadır mantarla mücadele ediyoruz kalıntısı çok doktor bir krem yazdı kullanmaya başladım ama önerisi olan var mı

Doktorun yazdığı krem dışında birşey kullanmayın. İç çamaşırını sık sık değiştirsin, pamuklu olmasına özen gösterin, ütüleyin, vajinal temizliği de önden arkaya yapmasını söyleyin.

Bende diyorum bu kime neyi söylettiriyor
15 aylıksa, 1 yaşını geçti desin ya da 1 buçuk yaşında falan desin 😂 siz analar niye böylesiniz ya..
Geçen gün de bi kadın bilmem kaç aylık çocuğuyla ilgili bişeyler yazmış. Çocuğun yaşını hesaplayana kadar ben bi yaşıma daha girdim

Kullandığınız sabuna şampuana dikkat edin tamamen temiz içerikli olandan kullanın
Bezini dolsun die beklemeyin hemen değiştirin
Çamaşırları 2 kez durulama yaptırın bebek için doğal olan temızlık malzelerınden kullanın gerekirse kendı çamaşırınıza da kullanın yada sizinkilerden sonra makınayı boş çalıştırın sizinkilerden ayrı yıkayın
Antibiyotık kullanımı varsa kesin
Bezi bile yapmış olabilir içeriğini araştırın

Kızım 15 aylık ve 1 haftadır mantarla mücadele ediyoruz kalıntısı çok doktor bir krem yazdı kullanmaya başladım ama önerisi olan var mı
Ben olsam mümkün olduğu kadar bezsiz tutar hava almasını sağlarım. Geçmiş olsun.

Back