• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızımda çaresi bulunamayan sıkıntı

Bütüncül olarak bakan hem fonksiyonel tip ile ilgilenen hemde klasik metotlar ile değerlendiren bir doktora gitseniz?
Evdeki hali, perdeler yastığı hersey etkiliyor olabilir
Benim kuzenim evin bahçesindeki ıhlamur ağacından tıkanıyordu zor buldular.
Bir daha gözden geçirin mutlaka anladığınız birsey olmali

onu da araştırdım ama kaşıntı ve kabarma göremedim belirtilerde. daha çok iştahsızlık ishal karın ağrısı ve şişlikten bahsediyor bir de kilo kaybı veya alamama. kızım aksine çok topludur iştahı da çok yerinde.
Gluten alerjisi ciltte döküntü olarak da cıkabiliyor ortaya. Sizin bahsettiğiniz çölyak hastalığı bir de dermatisis herpetiformis adında deri hastalığı var glutenle ilgilidir tamamen. Bir arkadasımda var bu deri hastalığı ordan biliyorum ben de

Siz hangi sehirdesiniz? Ne zamandır kaşıntı var?
çanakkaledeyiz biz şu an. kaşıntısı 3 aydır var ortalama
İstanbul’da. Fakat online muayene de ediyor.

Avrupa’da Sisli Memorial’da, Anadolu’da kendi muayenehanesinde.

teşekkür ederim bakacağım
Bütüncül olarak bakan hem fonksiyonel tip ile ilgilenen hemde klasik metotlar ile değerlendiren bir doktora gitseniz?
Evdeki hali, perdeler yastığı hersey etkiliyor olabilir
Benim kuzenim evin bahçesindeki ıhlamur ağacından tıkanıyordu zor buldular.
Bir daha gözden geçirin mutlaka anladığınız birsey olmali
nasıl ulaşabilirim öyle bir doktora?
Gluten alerjisi ciltte döküntü olarak da cıkabiliyor ortaya. Sizin bahsettiğiniz çölyak hastalığı bir de dermatisis herpetiformis adında deri hastalığı var glutenle ilgilidir tamamen. Bir arkadasımda var bu deri hastalığı ordan biliyorum ben de
anladım, teşekkür ederim bir de onu deneyeceğim doktora danışıp

daha önce kızımda kaşıntı için konu açmıştım. alerji testi yaptırdık doktorumuz %90 besin alerjisi demişti. kızımın hiçbir şeye böyle tetiklenecek kadar alerjisi yokmuş. bilenler bilir belki maksimum iki artılı maddeler var sonuçlarda sadece üç veya dört yok. doktor da sonuçlar temiz dikkate almamız gereken bir şey yok dedi. kan tahlili sonuçları da temiz çıkınca doktorumuz aynı ilaçları yazıp cildiyeye gidin dedi. ilaçlar fayda etmiyor ki zaten. cildiyeye götüreceğim yarın ama artık delirmek üzereyim hanımlar. demin yolladım babasıyla içeri hüngür hüngür ağladım. gelip yanıma ağlıyor kaşınarak anlamıyorum derdini konuşamıyor da. sanki başka bir derdi var bu çocuğun öyle düşünmeye başladım artık. eşime dedim ki acaba bilmediğimiz bir hastalığı mı var çocuğun. bugün uyanınca bir biberon suyu kafaya dikti sonra kustu çok az bir şey. karnı da şiş olur genelde yemek yedikten sonra ama bu zamana kadar hep çok yiyen bebekti ona yordum ben. sanırım hata yaptım o kadar kötü hissediyorum ki kendimi. nereden başlayacağımı bilemiyorum, tekrar çocuk doktoruna mı görünmek lazım cildiyede de sonuç alamazsak ne yapacağım bunları düşünüyorum sürekli. internetten bütün çocuk hastalıklarını ezberledim tekrar okuyup belirtileri karşılaştırırken. çok moralim bozuk
Ic hastaliklarina goturebilirsn . Akciger karaciger vs tarama yaparlar . Ama umarim ciddi bisey degildir allah sifa versin

Back