- 15 Aralık 2020
- 1.468
- 2.637
- 63
- 34
- Konu Sahibi kafestekikiz
daha önce kızımda kaşıntı için konu açmıştım. alerji testi yaptırdık doktorumuz %90 besin alerjisi demişti. kızımın hiçbir şeye böyle tetiklenecek kadar alerjisi yokmuş. bilenler bilir belki maksimum iki artılı maddeler var sonuçlarda sadece üç veya dört yok. doktor da sonuçlar temiz dikkate almamız gereken bir şey yok dedi. kan tahlili sonuçları da temiz çıkınca doktorumuz aynı ilaçları yazıp cildiyeye gidin dedi. ilaçlar fayda etmiyor ki zaten. cildiyeye götüreceğim yarın ama artık delirmek üzereyim hanımlar. demin yolladım babasıyla içeri hüngür hüngür ağladım. gelip yanıma ağlıyor kaşınarak anlamıyorum derdini konuşamıyor da. sanki başka bir derdi var bu çocuğun öyle düşünmeye başladım artık. eşime dedim ki acaba bilmediğimiz bir hastalığı mı var çocuğun. bugün uyanınca bir biberon suyu kafaya dikti sonra kustu çok az bir şey. karnı da şiş olur genelde yemek yedikten sonra ama bu zamana kadar hep çok yiyen bebekti ona yordum ben. sanırım hata yaptım o kadar kötü hissediyorum ki kendimi. nereden başlayacağımı bilemiyorum, tekrar çocuk doktoruna mı görünmek lazım cildiyede de sonuç alamazsak ne yapacağım bunları düşünüyorum sürekli. internetten bütün çocuk hastalıklarını ezberledim tekrar okuyup belirtileri karşılaştırırken. çok moralim bozuk