• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızıma Yaptığım Mevlüt SÜsü..........

çok güzel olmuşlar yaaa:) yapım aşamasını da paylaşsaydın da biz de birşeyler öğenseydik senden:27::27::27::27::27:

Canim arkadasim nasisin? Coktandir girmedim sayfama, aklimdaydin hep ama olmadi bi turlu.. Nihayetinde vakit buldum da yaziyorum sana.. Su msjim da dolamadi gitti.. Hergun girmiyorum ki ama sirf senle yazisayim diye o sacma sapan yere girip bi an once doldurucam :))
Ben geldim coktandir annemlerin yanindayim. 2 ay oldu.. Esimle geldim. Tup bebek tedavisi goruyorum ama bazi aksilikler oldu. Ilaclarima ignelerime baslamistim ilk gunden beri, iste yumurta toplama oldu tam transfer icin gittim doktora, karnim nasil sisti anlatamam. Olucem sandim Allah'im.. Gittim ki yumurtaliklarim odem yapmis. Bazi hastalarda oluyomus bu yumurta toplama isleminden sora yasaniyormus. O da gitti geldi beni buldu. Bu kez doktor gelecek ay ancak transferi yapabiliriz dedi. Ole olunca beklemek zorunda kaldim. Simdi de beklemedeyim haftaya tekrar gidicem kontrole. Su an embriyomuz donmus olarak bekliyo bizi. 3 tane var dedi doktor. Iste ne bilim moralim bozuldu agladim zirladim. Taa ordan kalktim geldim buraya tedavi icin, aksilik oldu olmadi. Doktor dedi bole icin su dolu koyarsam hamile kalirsan daha cok sisersin dusuk tehlikesi de var dedi. Smdiye coktan hamile olup olmadigimi ogrenicektim. Dinlenmis olucaktim annemde. Bu ay sonu gidiyorum ben. Doktor 1.5 haftadan koyariz dedi. Icim cok sikildi :( gerginim sinirliyim, uzuntuluyum.. Keske o zaman odem yapmamis olsaydi die solenip durdum. Esim de dio her iste var bi hayir, uzulme. Belki tutmicakti.. Hos simdi de tutup tutmicagini bilmiorum ya.. Bu arada Bahceciye gidiyorum ben. Ne bilim orasi daha iyi gibime geldi. Hersey Allahtan. Hepsi bos. Canim arkadasim, senden anneme bahsettim dedim bole bole bi arkadasim var yuzunu gormedim sesini duymadim ama oyle yakinlik gosterdi ki bana diye.. :-) su msji doldurucam en kisa zamanda. Sen bana az tamam mi? Ben giricem yarin yine.. Bu arada senle ayni havayi soluyoruz canim su an:) ta ordan buraya geldim. Ayni zaman zarfinda yazisiyoruz ne guzel.. :))

Canim arkadasim.. Yine bir hafta oldu dimi.. Her seferinde daha erken yazicam sana diyorum.. Yine gec oluyor.. Ama hic guc olmuyor sana yazarken.. Sanki cook eski sevdigim cocukluk arkadasima yazar gibi yaziyorum sana :)
Gecenin bu vakti oldu ben daha uyuyamadim.. Yarin transferim var.. Hem heyecanliyim, hem gerginim, bilmiyorum boyle biraz da sinirliyim sanki.. Aslinda biseyim yoktu bu saate kadar. Ama esimle demin telefonda konustuk. O da zavallim ordan bana yardimci olmaya calisiyor taa dunyanin bir ucundan. Keske diyor yaninda olabilseydim.ama isleri vardi gitmek zorunda kaldi :( neyse Allahtan yarin ablamla gidicem transfere. O her zaman en buyuk destekcim yardimcim oldu cocuklugumdan beri.. Benim icin dua et arkadasim diye mesaj yaziyorum gecenin bir vakti sana. Biliyorum sabah okucaksin muhtemelen, ama olsun.. Belki ben doktora gitmeden okursun da hemen guzel dileklerini soylersin benim icin. Bu arada ablani da yazmissin.. Ne alemde ablanin durumu? Insallah onun icin de hayirlisi neyse o olur. Allah butun cocuk hasretiyle yananlara yardim etsin. Dualarini kabul etsin. Bugun cok duygusalim, sanki hamileyim gibi hissediyorum kendimi. Psikolojik olarak kendimi skiyorum farkindayim da elimde degil. Yarin cabucak gecsin, selametle insallah. Allahin izniyle hersey guzel olacak. Canim benim.. Yarin muhtemelen anacim ayaga kaldirmicagi icin beni, senle bol bol konusabiliriz uzandigim yerden. :) annene beni anlatmissin sen de.. Bn de seni anlattim coktaaan taa ilk geldigimden beri :) canim simdilik gidim ben, uyumaya calisayim.. Bizim 3 embriyomuz var ben doktordan ikisini koymasini istemistim, yurtdisinda yasayanlara bazen yapiolarmis. Burda koymuyoruz tek koyuyoruz genelde dedi. Bende dedim acaba bizde mi tek koydursak, biri tutmazsa oteki tutsun die ama.. Bilmiyorum ki kafam karmakarisik. Kimisi de diyo ikizlerde dusuk oluyor. Cogu da diyor biri tutmasa oburu tutar 2 tane koydur. Ama hersey Allah'tan diil mi arkadasim? Bir de koysan tutabilir, belki tutmayabilir, iki de koysan ikisi birden tutabilir.. Bunun hesabini yapamiyoruz ki.. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun.. Senin kizin cok tatli Allahim masallah! Boncuk boncuk gozleri var.. Eger birisi cok severse kizini, poposundan cimdikle bi tane :) babaannem hep ole yaparmis bize nazar degmesin die,, ama ne kadari degmis degmemis bilmiyorum :) simdilik iyi bak kendine canim..

çok güzel olmuşlar yaaa:) yapım aşamasını da paylaşsaydın da biz de birşeyler öğenseydik senden:27::27::27::27::27:

ÇOk basit bi yapımı var......
HAZIR Gül buketlerinden aldım ve tek tek ayırdım .. ve her birinin etrafına tülleri sarıp , kurdeleyle bağladım...

SOnra da ismini zımbaladım zaten...:)) BU kadar ,,, beğendiğine seVİNDİM.....

Back