Canim arkadasim nasisin? Coktandir girmedim sayfama, aklimdaydin hep ama olmadi bi turlu.. Nihayetinde vakit buldum da yaziyorum sana.. Su msjim da dolamadi gitti.. Hergun girmiyorum ki ama sirf senle yazisayim diye o sacma sapan yere girip bi an once doldurucam :))
Ben geldim coktandir annemlerin yanindayim. 2 ay oldu.. Esimle geldim.
Tup bebek tedavisi goruyorum ama bazi aksilikler oldu. Ilaclarima ignelerime baslamistim ilk gunden beri, iste yumurta toplama oldu tam transfer icin gittim doktora, karnim nasil sisti anlatamam. Olucem sandim Allah'im.. Gittim ki yumurtaliklarim odem yapmis. Bazi hastalarda oluyomus bu yumurta toplama isleminden sora yasaniyormus. O da gitti geldi beni buldu. Bu kez doktor gelecek ay ancak transferi yapabiliriz dedi. Ole olunca beklemek zorunda kaldim. Simdi de beklemedeyim haftaya tekrar gidicem kontrole. Su an embriyomuz donmus olarak bekliyo bizi. 3 tane var dedi doktor. Iste ne bilim moralim bozuldu agladim zirladim. Taa ordan kalktim geldim buraya tedavi icin, aksilik oldu olmadi. Doktor dedi bole icin su dolu koyarsam hamile kalirsan daha cok sisersin dusuk tehlikesi de var dedi. Smdiye coktan hamile olup olmadigimi ogrenicektim. Dinlenmis olucaktim annemde. Bu ay sonu gidiyorum ben. Doktor 1.5 haftadan koyariz dedi. Icim cok sikildi
gerginim sinirliyim, uzuntuluyum.. Keske o zaman odem yapmamis olsaydi die solenip durdum. Esim de dio her iste var bi hayir, uzulme. Belki tutmicakti.. Hos simdi de tutup tutmicagini bilmiorum ya.. Bu arada Bahceciye gidiyorum ben. Ne bilim orasi daha iyi gibime geldi. Hersey Allahtan. Hepsi bos. Canim arkadasim, senden anneme bahsettim dedim bole bole bi arkadasim var yuzunu gormedim sesini duymadim ama oyle yakinlik gosterdi ki bana diye..
su msji doldurucam en kisa zamanda. Sen bana az tamam mi? Ben giricem yarin yine.. Bu arada senle ayni havayi soluyoruz canim su an:) ta ordan buraya geldim. Ayni zaman zarfinda yazisiyoruz ne guzel.. :))