Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eline sağlık canım meleğine düşünüpte yapman çok güzelmiş gerçekten...
bunlara bayıldıım ben çok hoş ))
Teşekkür ederim canım çokk....Daha güzelleri sizin bebişlerinizin olsun...
Çok teşekkür EDerim canıM....Bu konularda çok mağrifetliyimdir......Süslü şeyleri sevdiğim için ilgi alanmda bunlar oluyor....Cok ciciii cok tatli bunlar.. Ne guzel yapmissin canim.. Marifetlisin anlasilan, ellerine saglik.. Allah anali babali buyutsun.. Gununu gormeyi nasip etsin arkadasim..
Kızımın mevlüdünde gelen misafirlerimize kendi yaptığım süsleri dağıttık..
Bakın bakalım beğenicekmisiniz.? O gün herkezin çok hoşuna gitmişti...Eki Görüntüle 560385 Eki Görüntüle 560384 Eki Görüntüle 560383 Eki Görüntüle 560381 Eki Görüntüle 560380
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş
çOk saol canıM...yAA demek nikah şekerlerini bile kendin yaptın..Ne güzel , ....Bunları bir sepet dolusu yapmıştık kardeşimle ama bizimki bayağ bi uzun sürmüştü , tam o sırada kzım hastaneye yatığı için hem bunlar yarım kalmıştı , hem de mevlüdümüz iptal olmuştu..Biraz geç oldu ama yine de çok şükür kızım sayesinde bu mutluluğu yaşamıştım....elimnize saglık çok şirin olmuşlar bende kendi nikah şekerim kına tepsim ve kına sepetimi kendim yapmıştım böyle şeyler 1 gün ugraştırıyo ama bi ömür güzel bi anı ile saklanıyo.bu arada ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin
çOk saol canıM...yAA demek nikah şekerlerini bile kendin yaptın..Ne güzel , ....Bunları bir sepet dolusu yapmıştık kardeşimle ama bizimki bayağ bi uzun sürmüştü , tam o sırada kzım hastaneye yatığı için hem bunlar yarım kalmıştı , hem de mevlüdümüz iptal olmuştu..Biraz geç oldu ama yine de çok şükür kızım sayesinde bu mutluluğu yaşamıştım....
Siz de evliliğinizde çook mutlu olun inşllh ,,, sağlıklı bebişleriniz de olsun...