Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Zeynep annemin ismi çok güzel ben ona oy verdimmmmm. 4 isimde birbirinden güzel hepsi güzeller güzeli bebişe yakışır bende kızıma isim düşünüyorum ama karar veremiyorummm.
evet oylama kapanmıştır kızımızın ismi ipek ela benim tercihimdi zeynep kocişin bizde ortak karar olsun dedik 3.gelen ipek isminde karar kıldık inşallah bu isim hayırlı gelir kızıma sağlıcakla seni bekliyoruz
elty cnm biz karar verdik zaten kızımızın ismi ipek olacak elayı sevmiyorum demişsin ama anket sonucunda 1. geldi demek beğenen de çokmuş ama ona rağmen biz ipek de karar verdik
evindacım çok saol cnm.opuyorumnanaktan konu kapandı sonucu da yazdım ama bazen göremeyebiliyorlar kızımın ismi ipek oldu zaten 15 gün içerinde de allah nasip ederse kucağıma alacam.adıyla yaşasın kızım