Örgü kızıma örmek istiyorum bu bereyi lutfen yardım edin

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

kutla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2010
1.134
0
arkadaşlar ben bu modeli kızıma örmek istiyorum ama biturlu formulunu bulamadım bisuru netten model çıkarttım ama bunu çıkartamadım lutfen anlayan bilen birisi varsa yardımetsin $af687_726.jpg
pembe beyaz incili olan örgüyü anladıysanız yazın lutfen yardımlarınızı bekliyorum:KK49:

kimse bilmiyormu yaa sesimi duyan varmııı koskoca sitede bi kişi bile örgüden anlamıyormu yaa uffff arkadaşlar lutfen bayramdan önce örmek istiyorum

Ben benzerini yapmıştım boncuksuz.

Örgünün bir tarafından başlarken arttırma diğer tarafından başlarken kesme işlemi yapıyoruz.
3 sıra düz 3 sıra ters olarak örgü yapılacak.
Uzunluğunu başınıza ölçerek bulabilirsiniz. Örgüyü ikiye katlayın ve bir berenize ölçerek yapabilirsiniz

Daha sonra kenarından dikiyoruz. Berenin Üst kısmını iğne ile büzeceğiz.Ucundaki saç örgüsü ise sonradan yapılıp ucuna iğne ile dikiliyor.

Ben benzerini yapmıştım boncuksuz.

Örgünün bir tarafından başlarken arttırma diğer tarafından başlarken kesme işlemi yapıyoruz.
3 sıra düz 3 sıra ters olarak örgü yapılacak.
Uzunluğunu başınıza ölçerek bulabilirsiniz. Örgüyü ikiye katlayın ve bir berenize ölçerek yapabilirsiniz

Daha sonra kenarından dikiyoruz. Berenin Üst kısmını iğne ile büzeceğiz.Ucundaki saç örgüsü ise sonradan yapılıp ucuna iğne ile dikiliyor.

evet daha önce yaptıgım için örmesini biliyorum fakat yana doru nasıl kaydırılarak gittigini anlaadım arttırım kesildigini biliyorum ama nerden ve nasıl yapılıyor

X