- 21 Ağustos 2015
- 31.581
- 95.657
- 598
- 37
Pesinizden geliyorlar:)Genelde başka bir odaya gidip biraz sakinlesmenizi tavsiye ederler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pesinizden geliyorlar:)Genelde başka bir odaya gidip biraz sakinlesmenizi tavsiye ederler.
Valla ben de krese baslar düzelir dedimGünaydın hanımlar
Benim derdim kendimle.Özellikle 1 haftadır bebeğime çok kızdığımı bazen sert davrandığımı gözlemliyorum ve bu beni çok rahatsız ediyor.
26 aylık kızım var.Çok hareketli hatta çok demek yetmez çooook çoooook hareketli.Normalde daha sakin kalabiliyordum ama bu aralar griple birlikte halsizlik uykusuzluk bir araya gelince benimde sinirlerim harap oldu.
Sizden bebeğime karşı nasıl sakin kalmalıyım o inatlaşırken onunla inatlaşmamayı nasıl başarmalıyım vb.konular için fikir istiyorum.Onun gözünde korkunç sürekli bağıran bir anne olmak istemiyorum.Bu beni çok üzüyor.
Tecrübeli anneler bana yardımcı olursanız sevinirim.
Yalanın daniskası. Kızlar belki az daha kibar ve nazlı olabilirler ama asla sakin denemez. Hakkını teslim edeyim, gidip oğlum gibi tuvalet fırçalarıyla oynamadı :) Ama beni delirtme konusunda kızımın başarısını da yabana atamam. Saatlerce vız vızz gıcırdayıp durması, memnuniyetsizliği, kıyafet ve aksesuarlardaki uyum merakı, dolabını her gün alt üst etmesi, iç çamaşırlarımı kafasına geçirip kolye yapması, 6 yaşında beni hala sebeplerini açıkladığım halde papağan gibi tekrarlatması :) Ya bence 2 yaş sendromu bir başlangıç. Bittiğini gören şanslı insanlar var mı bilmiyorum. Oğlum benim canım, tam bir dağ adamı. Kaba, kontrolsüz, pasaklı, sakar ama işte tatlılar da ya :)Kız çocuğu sakin olur derler benim de gözüm korktu şuan![]()
Bu arada yastığı kendi yüzünüze bastırıp bağıracaksınız! Bebeğin değil yani..Bende kendimden cinnet moduna girmekten korkuyorum.Ama bebeğimde çok sinirli çok.
Bana önceden söylesen delice gelirdi ama artık iyi bir fikir diye düşünmeye basladım.
Yalanın daniskası. Kızlar belki az daha kibar ve nazlı olabilirler ama asla sakin denemez. Hakkını teslim edeyim, gidip oğlum gibi tuvalet fırçalarıyla oynamadı :) Ama beni delirtme konusunda kızımın başarısını da yabana atamam. Saatlerce vız vızz gıcırdayıp durması, memnuniyetsizliği, kıyafet ve aksesuarlardaki uyum merakı, dolabını her gün alt üst etmesi, iç çamaşırlarımı kafasına geçirip kolye yapması, 6 yaşında beni hala sebeplerini açıkladığım halde papağan gibi tekrarlatması :) Ya bence 2 yaş sendromu bir başlangıç. Bittiğini gören şanslı insanlar var mı bilmiyorum. Oğlum benim canım, tam bir dağ adamı. Kaba, kontrolsüz, pasaklı, sakar ama işte tatlılar da ya :)
Sağlıkla, mutlulukla büyütün :) Öyle böyle geçiyor hepsi. Şimdi kızımın bebekliğini çok özlüyorum. 6 yaşında şu an, okula başladı. Artık o da sosyal hayatın bir parçası, kendine ait bir çevresi var. İçindeyken çok zor ama geriye dönüp bakınca ne çabuk büyüdüklerini düşünüyor insan :) 6 yaşında bunu düşünmek komik belki ama zorlukla ve yardımsız büyütünce böyle oluyor sanırım. Yemeğini kendi yiyor, kendi yatıyor, kendi kalkıyor, tuvaletini kendi yapıyor, yükü azalıyor haliyle. Sohbet ediyorsunuz, kız kıza gezmelere gidiyorsunuz :) Yakın arkadaşınız gibi oluyor.Annem beni büyütürken hiç anlamadım dedi ama ben kardeşlerimi hatırlıyorum ortanca olan canavar gibiydi
Tabi ki de zorlukları var ama tatlılıkları alıyor işte her şeyi :)
Rabbim herkesin evladını korusun yeter ki onlar yaramaz olsalar da olur
Benim kızım olacak bakalım beni neler bekliyor :))
Sağlıkla, mutlulukla büyütün :) Öyle böyle geçiyor hepsi. Şimdi kızımın bebekliğini çok özlüyorum. 6 yaşında şu an, okula başladı. Artık o da sosyal hayatın bir parçası, kendine ait bir çevresi var. İçindeyken çok zor ama geriye dönüp bakınca ne çabuk büyüdüklerini düşünüyor insan :) 6 yaşında bunu düşünmek komik belki ama zorlukla ve yardımsız büyütünce böyle oluyor sanırım. Yemeğini kendi yiyor, kendi yatıyor, kendi kalkıyor, tuvaletini kendi yapıyor, yükü azalıyor haliyle. Sohbet ediyorsunuz, kız kıza gezmelere gidiyorsunuz :) Yakın arkadaşınız gibi oluyor.
Biz 3 aylık olduk
Amaaaan ne sıkıntılı varliklarmisiz hiç bitmedi su sendromlarimiz Dogdugumuzdan beriKiziniz terrible 2 döneminde, bence bunla ilgili yazilar okursaniz, ne tur tepkiler vermeniz gerektigini de anlatiyolar genelde https://www.dogrusucarrefoursa.com/2-yas-sendromu-nedir-nasil-atlatilir/
Yazık sanaBiz 3 aylık olduk
Çok şükür yorucu ve uykusuz günleri geride bıraktık
Şimdi daha yorucu ve uykusuz günler geliyor![]()
Kızçem varKız çocuğu sakin olur derler benim de gözüm korktu şuan![]()
Bağırdığınızda bir işe yarıyor mu? Daha mı az hareket ediyor? Daha mı az inatlaşıyor? Bağırdığınızda daha mı çok anlıyor?Günaydın hanımlar
Benim derdim kendimle.Özellikle 1 haftadır bebeğime çok kızdığımı bazen sert davrandığımı gözlemliyorum ve bu beni çok rahatsız ediyor.
26 aylık kızım var.Çok hareketli hatta çok demek yetmez çooook çoooook hareketli.Normalde daha sakin kalabiliyordum ama bu aralar griple birlikte halsizlik uykusuzluk bir araya gelince benimde sinirlerim harap oldu.
Sizden bebeğime karşı nasıl sakin kalmalıyım o inatlaşırken onunla inatlaşmamayı nasıl başarmalıyım vb.konular için fikir istiyorum.Onun gözünde korkunç sürekli bağıran bir anne olmak istemiyorum.Bu beni çok üzüyor.
Tecrübeli anneler bana yardımcı olursanız sevinirim.
Demek ki tüm bebeklee öyle.Bende kızıma sormadan hiç bir şey yapmıyorum.Sabir sabir sabir, baska yapacak bir sey yok galiba. Benim de oglum 26 aylik. Beni asiri sinirlendirdigi zamanlar oluyor. Mesela uyuturken, anne ustumu ort. Ortunce, ortme ortme diye aglama, anne fis fis kayikci soyle, soylemeye baalayinca daha fis fis... derken anne fis fis soyleme diye aglama, ardindan su isteyip verince su istemiyorum diye aglamaoyuncaklari her yere firlatma, biz dur yapma dedikce kahkaha atarak devam etme, canim bebem, iyiyken cok iyiyiz ama
![]()
Müzik olayını attım cebe kesinlikle deneyeceğim.Bizik evde de mutfak eşyaları oda oda geziyor ama o dağıtmalarına bir şey demiyorum keşfediyor çünkü.Çikolata ve yoga her derde devacı geldi hanımmmm :))
Bize sadece regl dönemleri %85 bitteri, çıldıran annelere her daim her türlüsüpiki canım anladım ben seni.
2. çocuğum inadından mıçmaz derler ya o cinstendi. O yüzden inatlaşma dikkatini dağıt.
Evde sürekli oynak, enerji veren müzikler açık olsun.
Baktın olay kopacak romanlar gibi müzikle oynamaya başlarsın bağırmaktan daha keyifli en azından
Şaka bir yana enerji veren müzik olayı mod yükseltiyor iyi geliyor.
Diğer yandan dağılmış çok takılma, gece herkes yatınca en fazla yarım saatte toplar yatarsın.
Benim çocuklar onca oyuncağa rağmen mutfak dolaplarını boşaltır tencere tavayla oynardı.
Deli gibi peşlerini toplardım şimdi diyorum akşama kadar ortada kalsa ne olacak niye germişim kendimi bu kadar.
Gerçekten insan gibi insan yetiştirmek isteyen için aynen öyle.Hayattaki en zor iş bence.
Çok teşekkür ederim.Aslında babası ilgileniyor hakkını yemeyeyim ama kızım beni de yanında istiyor.Hasta olduğun için tahammülün daha az bu çok normal, bu süreçte sen dinlen babası ilgilensin çocukla, sen de kendine gelince daha sağlıklı olur sana da yazık, çocuğa da