Kiziniz terrible 2 döneminde
Çok teşekkür ederim.Aslında günlerin gelmeyeceğinin farkındayım ama nedense bazen mümkün olmuyor.Çok çok geçmiş olsun öncelikle.
Kizmaniz bir haftaliksa çok normal çünkü sizde bir insansiniz ve hastasınız.
Söyleyebileceğim tek şey bugünler asla geri gelmeyecek. Hiç birşey mükemmel olmak zorunda değil. Siz onu güvenliğe alın ve uzanın elinizden geldiğince
Bunu bir ara uygulayabiliyordum.Ama artık arkamdan geliyor.Daha çok yanımda durmak istiyor.Ağlayınca bırakamıyorun.Genelde başka bir odaya gidip biraz sakinlesmenizi tavsiye ederler.
Beben var mı ? Varsa yazılan ve yaşanan farkını görmelisinKiziniz terrible 2 döneminde, bence bunla ilgili yazilar okursaniz, ne tur tepkiler vermeniz gerektigini de anlatiyolar genelde https://www.dogrusucarrefoursa.com/2-yas-sendromu-nedir-nasil-atlatilir/
Kesinlikle öyle ama 2 yaşındaki bebeğin beni dişlerimi sıkacak hale getirmesine inanamıyorum.Sizde insansınız
Sürekli meleğim prensesim diye tepemize çıkaracak halimiz yok
Kiziniz terrible 2 döneminde, bence bunla ilgili yazilar okursaniz, ne tur tepkiler vermeniz gerektigini de anlatiyolar genelde https://www.dogrusucarrefoursa.com/2-yas-sendromu-nedir-nasil-atlatilir/
Yemek ve atma konusunda sıkıntı yaşamıyorum.Ama aşırı inat var.Özellikle su konusuna çözüm bulamadım.En son biberonundan suyu ağzına biriktirerek oyuncaklarına dolduruyordu.Özellikle benim yatak odamda bulunan her şey her yere gidiyor.Uyardım olmadı konuştum olmadı kızdım yine olmadı.Çaresiz kaldım.İnatlaşarak çözüm değil kalıcı hastalar olacağını bilin mesela yemek istemiyor mu bırakın yemesin. Yerlere bir şeyler mi atıyor o an atsın akabinde konuşun. Bir de annelerin kendileri için bir iki seansta olsa psikolog ile görüşmesi gerçekten onları rahatlatıyor.
Bende kendimden cinnet moduna girmekten korkuyorum.Ama bebeğimde çok sinirli çok.Canina zarar vermedigi surece ne istiyorsa he tamam yapabilirsin, mumkunse cinnetlesmeyelim modunda takilinacak dönemlerden bahsediyorsunuz sanirim.
Bana önceden söylesen delice gelirdi ama artık iyi bir fikir diye düşünmeye basladım.Yastığı yüzüne bastırıp bağırdelice gelecek ama çok çok iyi geliyor. Bir de müzik açıp dans ediyorum biri bizi izlese sanırım bebeği elimden alır. Sosyal hizmetlere
Var evet, ne diyim kadina, at kendini camdan mi diyim, uzulmesin diye var iste yapilacak biseyler diyorumBeben var mı ? Varsa yazılan ve yaşanan farkını görmelisin
Öfkeli ve sendromlu bebeBende kendimden cinnet moduna girmekten korkuyorum.Ama bebeğimde çok sinirli çok.
Bana önceden söylesen delice gelirdi ama artık iyi bir fikir diye düşünmeye basladım.
Verin onune legeni suyu temiz bir bulasik sungeriyle oyuncaklarini yikasin dursun.Kesinlikle öyle ama 2 yaşındaki bebeğin beni dişlerimi sıkacak hale getirmesine inanamıyorum.
İlk uygun zamanda bakacağım.Teşekkür ederim.
Yemek ve atma konusunda sıkıntı yaşamıyorum.Ama aşırı inat var.Özellikle su konusuna çözüm bulamadım.En son biberonundan suyu ağzına biriktirerek oyuncaklarına dolduruyordu.Özellikle benim yatak odamda bulunan her şey her yere gidiyor.Uyardım olmadı konuştum olmadı kızdım yine olmadı.Çaresiz kaldım.
Psikolog iyi bir fikir olabilir.Teşekkür ederim.
Şu yaziyi okuyunca, amacsizca beni yere yatirip uzerime zipanildiginda oh be sirtim yer gordu cok sukur moduna ulasmis kendi hallerim geldi birden aklima. benimde icimden hep sey geciyordu iyi kimse hala sikayet edip bebeyi sosyal hizmetlere aldirmadi demek ki sorun yok henuz delirmemisim diye dusunurdumYastığı yüzüne bastırıp bağırdelice gelecek ama çok çok iyi geliyor. Bir de müzik açıp dans ediyorum biri bizi izlese sanırım bebeği elimden alır. Sosyal hizmetlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?