Kızıma mektubum..

ikincielci

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
2.212
1.208
133
35
Miraç’ım Asel’im, bal kızım, prensesim..
Nar tanem, nur tanem, birtanem..

Sensiz geçen 20 yalnız gün. Doğsaydın yaşasaydın ne mutlu bir saat olacaktı bizim için. Şimdi ise ömrümce içimde bir acı olarak kalacak 7 kasım saat 1:23.

Kokusunu duyamadığım cennet kokulu yavrum. Öyle zor ki seni özlemek, sarılamamak, öpememek. Kucağıma o minik soğuk bedenini verdiklerinde neden sarılmadım öpmedim diye defalarca pişman olmak. Öyle zor ki.. Ama sana zarar veririm narin bedenini incitirim diye korktum yavrum. Minicik bir dokunuşla soğuk yanağına dokunduğum anı aklıma öyle kazıdım ki her gün aklıma getirip seninle hasret gideriyorum melek yavrum.

Doktorun ne dediğini ne yaptığını bile algılayamadan sana kavuşmanın heyecanıyla giderken, babanın neden gözyaşlarına boğulduğunu anlayamadım. Neden bağırarak ağladığını neden böyle bir acı yaşadığını bilemeden “kızımla birlikte geleceğiz üzülme kocam” deyişimi hala şimdi gibi hatırlıyorum. Ah güzel kızım melek kızım. Çoktan bizden ayrılmışsın da bana söylememişler.

Hastanede bebek ağlamalarıyla uyanırken, odaya gelen tecrübesiz hemşirelerin “bebek nerede?” Sorularına cevap veremezken, hastaneden kucağımız boş ayrılırken seni özledim yavrum. Hastaneden çıkıp mezarlığa, minik toprak yığınına gittiğimizde içimin ayrılan her bir parçasını yanında bıraktım cennet kokulum. Toprağını severken orada yattığını bilmek soğuk toprağa bırakmış olmak yüreğimi dağladı. Sütüm geldiğinde seni besleyememek, sana veremediğim sütümün bana verdiği fiziksel acıdan çok ruhuma batmasını kime anlatabilirim ki?

Seni kucağıma verdikleri battaniyeye sarılıyorum kızım sen varsın gibi. Dünyalık tek kullandığın eşya o oldu onca şey içinde güzel kızım. Pembe yıldızlı battaniyeni sevdin mi miniğim?

Rüyalarıma gir artık gül kokulum, hasretliğim. 20 gün oldu annene gel uykusunda mutlu et onu birtanem. Güzel yüzünü göreyim. İçimin yangınına bir nebze su serp bu hasretliğe dayanayım.

Rabbimin cennetinde beni bekle kızım. Sana layık rabbime layık bir kul olarak geleceğim inşallah. Sana kavuşmak hayali o kadar güzel ki, şimdi ölsem üzülmeyeceğim. Seni çok seviyorum nur tanem, bal kızım. Miraç Asel’im.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu mektubu 20. Günümüzde yazmıştım aslında ama karar verdim içimden geldikçe buradan bebeğimle konuşacağım. Bu yüzden bugünden itibaren başladım yazmaya. İyi geleceğini hissediyorum. Umarım kimseler bunu yaşamaz umarım hiçbir annenin canı yanmaz

Güzel yüzlü gül yavrum.

Sen aramızdan gideli 36 gün oldu. İçimdeki kapanmaz yarayı kapatmak istemiyorum. Üzülmediğim seni özlemediğim her dakika bana anlamsız geliyor. Bu hasretlik bitecek biliyorum ve o günü iple çekiyorum.

Bal kızım Asel’im,

Merak ediyorum nasılsın, ne durumdasın? Beni biliyor tanıyor musun çok bilmek istiyorum. Elinden tutamadım yanağından öpemedim yaramdır. İçimi pare pare eden bu acıya sana kavuşma umuduyla dayanıyorum. Senli geçen günlerim en büyük özlemimdir. Sensiz günlere iyi olduğunu bilerek katlanıyorum.

Can parem, cennet kokulum,

Bekle beni annem. Bekle ki bu dünya daha çekilir olsun. Beni beklediğini bilerek yaşıyorum Bal kızım Asel’im. Seni çok seviyorum.

Back
X