Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek BeslenmesiKızıma katı gıda yediremiyorum lütfen yardım.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kızlar kızım 13 aylık.Ama ne yaptıysam bir türlü katı birsey bogazından gecmiyor hemen kusmaya baslıyor.Cubuk kraker denedim seviyor ama her ısırdıgında kusacak gibi oluyor.Lütfen bana bir akıl verin.
Canım ya aynı sorun bende de var.herseyi robotdan geçirip öle yediriyorum.ne olacak böle bilmiyorum.ekmek içini rahatlıkla yiyor bazende pilav ama bunlar gıdım gıdım.doktora söyledim şikayetimi,oda bana kusa kusa yemeyi öğrenecek dedi.hatta bir örnek verdi;5 yaşında bir çocuk hala corba şeklinde besleniyormus nasıl baslanırsa öle gider dedi.ama ben hala katı bişey vermeye korkuyorum.direk çıkarıyo((